Ion Doldurea, primar Caracal, întâlnire cu locatarii din cartierul Libertăţii

Ion Doldurea, primar Caracal, întâlnire cu locatarii din cartierul Libertăţii.

Edilul-şef al localităţii, candidatul PSD Caracal, în vederea celui de-al doilea mandat a fost prezent ieri în cartierul Libertaţii din municipiul Caracal pentru o discuţie cu locatarii din aceea zonă a oraşului despre stadiul realizării proiectelor aflate în derulare și a răspuns întrebărilor privind proiectele depuse spre finanțare în acest an.

Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina p de facebook a primarului Ion Doldurea. 

“Dialogul cu cetățenii a fost și rămâne o prioritate a mandatului meu de primar, toate proiectele inițiate pentru dezvoltarea și modernizarea orașului nostru fiind rezultatul dezbaterilor și întâlnirilor cu dumneavoastră.

Am făcut o tradiție din întâlnirile cu membrii comunității noastre dorind să mă asigur că luăm decizii și inițiem acțiuni care răspund cu adevărat nevoilor locuitorilor orașului” se arată în comunicat.

Zilele trecute Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, a fost prezent şi în cartierul HCC.

Şi aici,  domnia-sa a vorbit locatarilor despre stadiul lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canal, dar și despre proiectele privind modernizarea drumurilor, crearea de noi locuri de parcare și spații de joacă între blocuri.

Un loc aparte în discuțiile cu cetățenii îl ocupă proiectul privind insulele ecologice. Este un proiect la care ține foarte mult, alături de cel privind colectarea selectivă a gunoiului contribuind semnificativ la curățenia în oraș.
Şi în această zonă primarul s-a bucurat să vadă interesul crescut pentru proiectele pe care le are în implementare în ceea ce priveşte orașul, dar și preocupările față de unele inițiative pe care le avem în ceea ce privește modernizarea și dezvoltarea unor zone din oraș.
“Am vorbit despre stadiul lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canal, dar și despre proiectele privind modernizarea drumurilor, crearea de noi locuri de parcare și spații de joacă între blocuri.
Un loc aparte în discuțiile cu cetățenii îl ocupă proiectul privind insulele ecologice. Este un proiecte la care și eu țin foarte mult, alături de cel privind colectarea selectivă a gunoiului contribuind semnificativ la curățenia în oraș” a declarat primarul.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *