,

Şerban Cernat: “17 eroi pentru 71 de procente” Preşedinţii de organizaţii, eroi pentru un procent istoric

Şerban Cernat: “17 eroi pentru 71 de procente” Preşedinţii de organizaţii, eroi pentru un procent istoric

Şerban Cernat: “17 eroi pentru 71 de procente” Preşedinţii de organizaţii, eroi pentru un procent istoric.

Nou mesaj de susţinere din partea secretarului executiv al organizaţiei PSD Caracal, Şerban Cernat.

De această dată susţinerea vine pentru cei 17 preşedinţi de organizaţii care au reuşit performanţa unui asemenea procent. 71% pentru cel de-al doilea mandat al primarului Ion Doldurea.

Secretarul executiv al PSD Caracal mulţumeşte colegilor pentru munca depusă în campanie, rezultatul fiind pe măsura implicării şi determinării lor.

“17 eroi pentru 71 de procente.

Cred ca sta in firea oamenilor sa fie eroi atunci cand li se da sansa!

Va multumesc dragi colegi pentru munca depusa in campanie,rezultatul a fost pe masura implicarii si determinarii dumneavoastra!”, a încheiat Şerban Cernat, pe pagina personală de facebook. 

Tot domnia-sa a atras atenţia că social-democraţii au muncit cu cap şi cu mintea limpede, având mâinile elemente executive, dirijate de creier, în timp ce liberalii au folosit doar mâinile, zic ei “curate”. Cât de “curate” au fost aceste mâini  rămâne de văzut.

“Vreau sa va multumesc pentru toata susținerea! Ati demonstrat ca sunteti cei mai puternici, ati crezut in noi, ati votat si ne-ati facut castigatori! Noi am muncit cu cap si cu mintea limpede , mâinile sunt elemente executive, coordonate, dirijate de creier,pentru cei care se lauda ca folosec doar mainile”.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories