Ion Doldurea, primar Caracal, alături de campania de împădurire derulată de Batalionul 22 infanterie ”ROMANAȚI”

Ion Doldurea, primar Caracal, alături de campania de împădurire derulată de Batalionul 22 infanterie ”ROMANAȚI”. 
In cadrul acestei campanii au fost plantaţi peste 30 000 de puieţi de salcâm pe o suprafaţă de şase hectare în incinta unităţii militare.
Militarii din cadrul acestei baze au dovedit încă o dată că sunt membri activi ai comunităţii caracalene. Ceea ce au plantat cu siguranţă va ajuta la dezvoltarea oraşului Caracal, ca un municipiu ECO.
“Mă bucur să particip la acțiuni derulate în comunitatea noastră legate de conservarea mediului și de crearea unor spații Eco prietenoase.
Am fost onorat de invitația conducerii Batalionului 22 infanterie ”ROMANAȚI”, parte integrantă a comunității noastre, să particip la campania de Împădurire derulată din inițiativa militarilor din cadrul Batalionului.
Au fost plantați peste 30.000 de puieți de salcâm pe o suprafață de 6 hectare în incinta unității militare.
​Încă o dată militarii, prin inițiativele lor, dovedesc că sunt membri ai comunității caracalene, viitoarea pădure de salcâmi va ajuta la dezvoltarea orașului nostru ca municipiu Eco”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal pe pagina de facebook. 

Primarul Caracalului a anunţat că anul acesta dezvoltarea oraşului va continua. Sunt în evaluare proiecte de investiții în valoare 82 MILIOANE DE EURO. Printre acestea se află și proiectul privind extinderea Spitalului Municipal Caracal.

34 MILIOANE DE EURO vom investi pentru extinderea Spitalului Municipal Caracal.

”Este o prioritate să avem spații adecvate pentru tratarea pacienților în siguranță. În acești ani am avut proiecte prin care am dotat ambulatoriul cu echipamente de ultimă generație și am reabilitat termic actuala clădire a spitalului”, afirmă  Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *