,

CARACAL: Chesnoiu – Doldurea, iniţiativă pentru crearea unui centru de tratament sub egida Insitutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimaterică

CARACAL: Chesnoiu – Doldurea, iniţiativă pentru crearea unui centru de tratament sub egida Insitutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimaterică
CARACAL:  Chesnoiu – Doldurea, iniţiativă pentru crearea unui centru de tratament sub egida Insitutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimaterică. 
Cei doi au vizitat parcul oprindu-se la clădirea din parc (fosta popicărie) pe care şi-o doresc  să o transforme, cât de curând, în Centru de Tratament pentru seniori și nu numai.
Primăria va renova clădirea și o va pune la dispoziția Institutului care o va dota și transforma în centru de tratament. Acesta va funcționa ca unitate externă a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.
Centrul de recuperare va avea un flux de minim 100 de persoane pe zi și aproximativ 30 de locuri de cazare, fiind inclus pe lista Centrelor de Recuperare la nivel național.
“Împreună cu dl. Primar Ion Doldurea și cu dl. Adrian Miulescu, președinte al Insitutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimaterică am convenit astăzi asupra unui proiect la care țin foarte mult: crearea unui centru de tratament, sub egida Institutului, în comunitatea noastră.
Vorbesc, ori de câte ori am ocazia, despre minunatul nostru parc ”Constantin Poroineanu”, inima comunității noastre, al treilea parc natural ca mărime din Europa, întins pe 27 de hectare. Cel puțin în ultimii 4 ani am derulat multe proiecte în parc, schimbând din temelii estetica și funcționalitatea acestuia. Peste 2000 de persoane se relaxează în fiecare zi de weekend în parc.
Mi-am propus să nu ne oprim aici! Astăzi, împreună cu dl. primar Doldurea și dl. Președinte Miulescu, am vizitat parcul, oprindu-ne la clădirea din parc (fosta popicărie) pe care dorim să o transformăm, cât de curând, în Centru de Tratament pentru seniorii noștri, și nu numai.
Primăria va renova clădirea și o va pune la dispoziția Institutului care o va dota și transforma în centru de tratament.
Acesta va funcționa ca unitate externă a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.
Noul centru de tratament va avea un flux de minim 100 de persoane pe zi și aproximativ 30 de locuri de cazare, fiind inclus pe lista Centrelor de Recuperare la nivel național.
Cu acest proiect, parcul nostru va cunoaște o puternică reconfigurare, din punct de vedere al utilității sale.
Astfel, pe lângă componenta de recreere – plimbări, activități sportive, culturale, parcul va avea și componenta de sănătate-cea de recuperare, foarte importantă pentru membrii comunității noastre și pentru cei care locuiesc în apropierea municipiului Caracal” a declarat Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories