Şerban Cernat: “Cetățenii Caracalului își doresc în Consiliul Local oameni care să le reprezinte interesele, nu oameni de partid dornici să dezbine sau să provoace scandaluri”

Şerban Cernat: “Cetățenii Caracalului își doresc în Consiliul Local oameni care să le reprezinte interesele, nu oameni de partid dornici să dezbine sau să provoace scandaluri”

După victoria zdrobitoare a lui Ion Doldurea (PSD Caracal) în detrimentul Luminiţei Popescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar, secretarul organizaţiei social-democrate caracalene, Şerban Cernat a ţinut să mulţumească pe pagina personală de facebook pentru susţinerea impresionantă de care alegătorii caracaleni au dat dovadă pentru ca acest procent istoric post-decembrist să devină realitate.

Tot domnia-sa atrage atenţia că social-democraţii au muncit cu cap şi cu mintea limpede, având mâinile elemente executive, dirijate de creier, în timp ce liberalii au folosit doar mâinile, zic ei “curate”. Cât de “curate” au fost aceste mâini  rămâne de văzut.

“Vreau sa va multumesc pentru toata susținerea! Ati demonstrat ca sunteti cei mai puternici, ati crezut in noi, ati votat si ne-ati facut castigatori! Noi am muncit cu cap si cu mintea limpede , mâinile sunt elemente executive, coordonate, dirijate de creier,pentru cei care se lauda ca folosec doar mainile”

Şerban Cernat: “Acest vot zdrobitor în favoarea noastră ne onorează și ne responsabilizează în egală măsură”

Secretarul organizaţiei PSD Caracal susţine faptul că locuitorii municipiului Caracal îşi doresc oameni în consiliul local dedicaţi ideii de a conduce Caracalul la următorul nivel de dezvoltare,  îşi doresc consilieri locali care să le reprezinte interesele  şi nu oameni de partid dornici să dezbine sau să provoace scandal şi nepregătiţi.

“Dragi caracaleni, sunt copleșit de bucurie și recunoștință. Încep prin a vă mulțumi tuturor celor care ați avut încredere în Domnul Primar Ion Doldurea si Domnul Deputat Adrian Chesnoiu și în echipa noastra, acordându-ne votul dumneavoastră. Acest vot zdrobitor în favoarea noastră ne onorează și ne responsabilizează în egală măsură.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat PSD CARACAL. Mesajul este clar: caracalenii își doresc o echipă de consilieri locali dedicați ideii de a duce Caracalul la următorul nivel de dezvoltare.

Cetățenii Caracalului își doresc în consiliul local oameni care să le reprezinte interesele, nu oameni de partid dornici să dezbine sau să provoace scandal si nepregatiti. Așadar, în următorii 4 ani vor vorbi mai mult faptele și mai puțin politicienii” a încheiat acesta.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *