,

Ion Doldurea, cea mai categorică victorie la alegerile locale din istoria post-decembristă

Ion Doldurea, cea mai categorică victorie la alegerile locale din istoria post-decembristă
Ion Doldurea, cea mai categorică victorie la alegerile locale din istoria post-decembristă. 
Victorie zdrobitoare la Caracal a lui Ion Doldurea (PSD)  împotriva candidatului (PNL), Luminiţa Popescu. Primarul caracalean a obţinut  un rezultat zdrobitor  71%, un procent care nu mai are nevoie de comentarii.
După o campanie mizeră în ceea ce priveşte spaţiul online cu atacuri murdare susţinută masiv de liberali, la Caracal,  victoria categorică  a primarului în detrimentul Luminiţei Popescu, nu face altceva decât să întărească şi mai mult faptul că locuitorii Caracalului au votat omul care a făcut oraşul să înflorească şi să prindă viaţă.
Sloganul cu “mâinile curate” a fost doar un fâs derizoriu care nu a facut altceva decât să împroaşte cu noroi realizările primarului în funcţie. Luminiţa Popescu, râmâne în istorie cu cea mai drastică înfrângere din istoria postdecembristă!
La Caracal, Gigel Ştirbu s-a făcut pur şi simplu de râs cu un asemenea candidat pus pentru a ocupa funcţia de primar.
Aşadar, proiectele primarului Ion Doldurea vor fi continuate într-un ritm alert, cel dorit de întreaga suflarea romanaţeană.
Anunţul proaspătului primar reales pentru încă un mandat de patru ani pe pagina de facebook la închiderea urnelor a fost: 
“Mulțumesc celor peste 71% dintre caracaleni pentru votul de încredere acordat! Promit să continui să lucrez pentru binele comunității noastre”. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories