Marius Oprescu, reales preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

Marius Oprescu, reales preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

Aşa cum era de aşteptat locuitorii judeţului Olt şi-au reales preşedintele Consiliului Judeţean în persoana lui Marius Oprescu. Acesta a câştigat detaşat un nou mandat în fruntea CJ Olt.

De asemenea PSD a obţinut victorii în judeţ în ceea ce priveşte mandatele de primari în localităţi precum: Caracal (Ion Doldurea), Balș (Cătălin Rotea), Corabia (Iulică Oane), Scornicești (Daniel Tudor), Nicușor Rada (Piatra-Olt), Emanuel Enăchioaia (Potcoava), Brastavățu, Giuvărăști, Bălteni, Gura Padinii, Vlădila, Colonești, Rusănești, Tia Mare, Bârza.

La ieşirea din cabina de vot Marius Oprescu declara:

„Astăzi, am votat, ca tot orașul, cu motivație! Cu motivația de a continua dezvoltarea orașului Slatina și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate, dar și cu motivația de a reveni la normalitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri. Să revenim la normal!

Liberalii au câștigat primăria Slatina (Mario De Mezzo) și primăria Drăgănești Olt (Marian Tudorică). De Mezzo obține o victoria  câștigând  Primărie Slatina, împotriva primarului în funcție Emil Moț (PSD).

Prezența la vot, în Municipiul Slatina, a fost de 49,53%, însemnând 32.315 de persoane.

În judeţul Olt au votat 51,36 % însemnând 178.540 de cetăţeni. În tot judeţul s-a cerut urna mobilă de 2.165 alegători. 42,36 % au votat la nivel naţional.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *