,

Surprize de Ziua Copilului pregătite de Primăria Caracal şi Centrul Cultural “Radu Şerban”

Surprize de Ziua Copilului pregătite de Primăria Caracal şi Centrul Cultural “Radu Şerban”

Surprize de Ziua Copilului pregătite de Primăria Caracal şi Centrul Cultural “Radu Şerban”.

Incepând cu ora 10.00, în Parcul “Constantin Poroineanu” din Caracal sunt pregătite spectacole cu muzică live și dansuri moderne dar și ateliere de teatru și pictură.

Administraţia locală a pregătit pentru copii o mulțime de activități speciale ce vor transforma parcul într-un loc de sărbătoare pentru cei mici, părinți și bunici.
Așadar, este un moment bun să ne oprim din agitația zilnică pentru a celebra bucuria copilăriei.

Surprizele nu vor înceta să uimească audiența prin provocări de tot felul: trasee aplicative și ștafetă, tehnici de prim ajutor, expoziție de tehnică militară, cu sprijinul Garnizoanei Caracal și a structurilor din cadrul MAI sunt doar câteva din noutățile acestei zile. Nu vor lipsi atelierele de lectură, pictură, teatru, educație financiară, logică, flash mob dar și spectacole cu muzică live și dansuri moderne.

Iubitorii de sport pot participa la diverse activități: gimnastică, skateboarding și baschet.

Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este în multe țări o sărbătoare pentru copii care se sărbătorește la date diferite. În unele țări, este sărbătorită la 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului. În fosta URSS și în țările care i-au fost state satelit, data este 1 iunie, prima zi de vară în Emisfera Nordică. O parte din restul țărilor adoptă alte date.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories