,

Cinci milioane de euro, proiect pentru reabilitarea străzilor din cartierul H.C.C.

Cinci milioane de euro, proiect pentru reabilitarea străzilor din cartierul H.C.C.

Cinci  milioane de euro, proiect pentru reabilitarea străzilor din cartierul H.C.C. Potrivit lui Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, s-a început reabilitarea străzilor din cartierul HCC. 

În tandem cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, se va investi şi  în asfaltarea acestor străzi pentru ca locuitorii din zona respectivă  să se bucur  deplin de o infrastructură modernă.

Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Caracal:

“Am început reabilitarea străzilor din cartierul HCC. Printr-un proiect cu fonduri nerambursabile alocăm 5 milioane de euro pentru a reface și moderniza infrastructuta rutieră în tot cartierul.

În tandem cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, investim în asfaltarea acestor străzi pentru a ne putea bucura pe deplin de o infrastructură modernă!

În paralel, continuă asfaltarea în tot orașul, pe străzile unde s-au efectuat lucrări de canalizare și extindere a rețelei de apă.

Se lucrează și la modernizarea infrastructurii pe străzile care au pietriș, pentru a crea confort cetățenilor din zonă.”a declarat edilul-şef caracalean.

De asemenea primarul a mai declarat şi faptul că străzile: Petre Puican, Buzeşti, Nouă, Rozelor, Viilor şi Torentului  se află în plin proces de reabilitare şi în maxim două luni de zile acestea vor fi consolidate şi asfaltate.

Ne aflăm pe strada Petre Puican una din străzile care în acest moment sunt în modernizare. Ele au avut deja apă, canal introduse şi în momentul de faţă vor fi consolidate şi asfaltate.

Alături de Petre Puican mai avem şi strada Buzeşti, Noua, Rozelor, Viilor, Torentului. Estimăm că aceste lucrări vor fi terminate în maxim o lună şi jumătate -două, ele aflându-se în momentul de faţă în diverse stadii de execuţie.

De această stradă ne-am apucat de exemplu în urmă cu trei zile, Torentului este aproape finalizată. 

Cu siguranţă în următoarele două luni aceste străzi de care am vorbit vor fi asfaltate şi vor fi utilizate de locuitorii din zonă” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories