,

Noi străzi se reabiltează în Caracal. Alte opt străzi se vor moderniza în perioada imediat următoare

Noi străzi se reabiltează în Caracal. Alte opt străzi se vor moderniza în perioada imediat următoare

Noi străzi se reabiltează în Caracal. Alte opt străzi se vor moderniza în perioada imediat următoare. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute de Ion Doldurea pe pagina de facebook. 

Petre Puican, Buzeşti, Nouă, Rozelor, Viilor, Teorentului sunt doar câteva străzi care în perioada imediat următoare vor intra în modernizare.

Străzile au deja apă şi canal astfel încât acestea vor fi modernizate. Lucrările vor fi finalizate în maxim două luni de zile, ele aflându-se deja în diverse stadii de execuţie

“Ne aflăm pe strada Petre Puican una din străzile care în acest moment sunt în modernizare. Ele au avut deja apă, canal introduse şi în momentul de faţă vor fi consolidate şi asfaltate.

Alături de Petre Puican mai avem şi strada Buzeşti, Noua, Rozelor, Viilor, Torentului. Estimăm că aceste lucrări vor fi terminate în maxim o lună şi jumătate -două, ele aflându-se în momentul de faţă în diverse stadii de execuţie.

De această stradă ne-am apucat de exemplu în urmă cu trei zile, Torentului este aproape finalizată. 

Cu siguranţă în următoarele două luni aceste străzi de care am vorbit vor fi asfaltate şi vor fi utilizate de locuitorii din zonă” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal 

Străzile Traian şi Lotrului, noi ţinte de modernizare a primarului Ion Doldurea

De asemenea tot domnia-sa a ţinut să precizeze :

“Pe strada Intrarea Nouă, în spate Rodnei, străzi care au fost făcute în această primăvară , iar aici intrăm pe strada Lotrului, o stradă care în curând va începe activitatea de modernizare prin turnarea altui strat de asfalt, prin consolidarea porţiunii până în strada Negru Vodă.

Mai avem în reparaţii şi tot de lunea viitoare va intra în reparaţii strada Traian, o stradă foarte importantă care după reabilitare şi după ce am băgat apă, canal, strada respectivă va fi modernizată. 

Dacă privim strada aceasta, Lotrului, capătul ei este strada Viilor pe care în momentul de faţă se lucrează. Preconizez că cel târziu la 1 iulie această stradă să fie asfaltată şi cetăţenii să se bucure de o stradă nouă şi frumoasă” a încheiat acesta. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories