Ion Doldurea, primarul Caracalului, discuţii cu locuitorii din cartierul HCC

Ion Doldurea, primarul Caracalului, discuţii cu locuitorii din cartierul “Horea Cloşca şi Crişan” din Caracal.

Edilul-Şef al oraşului a continuat dialogul cu cetățenii din zona străzilor Gheorghe Magheru, Dragoș Vodă și Aleea Dragoș Vodă din Cartierul HCC, pe marginea proiectelor ce se derulează în zonă.

Primarul a  răspuns întrebărilor privind etapele de implementare ale proiectului privind reabilitarea termică a blocurilor și cel privind insulele ecologice.


De asemenea, în cadrul întâlnirii din cartierul HCC, s-a discutat discutat despre extinderea infrastructurii Spitalului Municipal, dar și despre lucrările de reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente de ultimă generație a unităților de învățământ.


In continuare, se vor realiza întâlniri  cu cetățenii pentru a hotărî ce se doreşte  a se realiza în folosul comunitaţii şi spre binele caracalenilor.

“Am continuat dialogul cu cetățenii din zona străzilor Gheorghe Magheru, Dragoș Vodă și Aleea Dragoș Vodă din Cartierul HCC, pe marginea proiectelor ce se derulează în zonă.
Am răspuns întrebărilor privind etapele de implementare ale proiectului privind reabilitarea termică a blocurilor și cel privind insulele ecologice.
Am discutat despre extinderea infrastructurii Spitalului Municipal dar și despre lucrările de reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente de ultimă generație a unităților de învățământ.
Păstrând tradiția ultimilor ani, voi continua întâlnirile cu cetățenii pentru a hotărî împreună ce ne dorim pentru comunitatea noastră!” se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a primarului Ion Doldurea. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *