Inaintea alegerilor locale Baza Sportivă și de Agrement „Dumitru Dobrescu” din Slatina va fi inaugurată

Inaintea alegerilor locale Baza Sportivă și de Agrement „Dumitru Dobrescu” din Slatina va fi inaugurată.

Emil Moț, primarul Slatinei,  a anunțat că pe 2 iunie va fi inaugurată Baza Sportivă și de Agrement „Dumitru Dobrescu” din Slatina.

La inaugurarea bazei sportive se vor organiza trei zile de competiție și spectacol, la care sunt așteptați slătinenii, dar mai ales copiii de toate vârstele.

Lucrările, dar și pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Deja au fost amenajate aleile, trotuarele, zona de skate, terenul de fotbal, cel de baschet și spații verzi generoase.

Dacă în urma cu ceva ani, locul era în paragină, iată că acesta a fost transformat într-un mare parc ce oferă condiții optime pentru diverse activități sportive, de recreere și distracție informează OLT TV. 

De asemenea, Emil Moţ a participat şi la deschiderea paradei retro cu mașini istorice și clasice în Parcul Tineretului, unde a avut bucuria să interacționeze cu pasionații de vehicule.

Acesta a felicitat organizatorii evenimentului dar şi pe cei pasionaţi în ceea ce priveşte colecţionarea şi restaurarea autovehiculelor.

“Astăzi am participat la deschiderea paradei retro cu mașini istorice și clasice în Parcul Tineretului, unde am avut bucuria să interacționez cu pasionații de vehicule. Felicitări organizatorilor pentru evenimentul reușit!
Vă felicit și pe voi, dragii mei, pentru devotamentul vostru în colecționarea și restaurarea autovehiculelor!” a declarat primarul pe pagina de facebook. 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *