Primarul, Emil Moţ, a încheiat contractul-cadru pentru repararea carosabilului şi trotuarelor în Slatina

Primarul, Emil Moţ, a încheiat contractul-cadru pentru repararea carosabilului şi trotuarelor în Slatina.

In perioada următoare la Slatina se vor reface carosabilul şi trotuarele. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni şi conţine: 190.000mp parte carosabilă(coavoare asfaltice, plombe) , 3.000 mp trotuare din asfal, 2000mp refacere pavaj existent şi 2000 mp pavaj nou. 

De asemenea au fost planificate şi alte lucrări precum: plombe de asfalt, reparare cedări/tasări ale asfaltului, ridicare la cotă a capacelor de canalizare, amenajare noi guri de scurgere, reparare cu beton, precum și marcaje rutiere.

Toate aceste reparaţii vizează zonele/tronsoanele afectate de lucrările recente la rețeaua de apă și canalizare.

 “A fost încheiat contractul-cadru pentru repararea carosabilului și trotuarelor în municipiul Slatina.

Perioada de execuție este de 24 de luni pentru 190.000 mp parte carosabilă (covoare asfaltice, plombe), 3.000 mp trotuare din asfalt, 2.000 mp refacere pavaj existent și 2.000 mp pavaj nou.

De asemenea sunt planificate și alte lucrări, cum ar fi: plombe de asfalt, reparare cedări/tasări ale asfaltului, ridicare la cotă a capacelor de canalizare, amenajare noi guri de scurgere, reparare cu beton, precum și marcaje rutiere.

Reparațiile vizează în special zonele/tronsoanele afectate de lucrările recente la rețeaua de apă și canalizare”, a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *