Luminita Popescu,”cu mâinile curate”, în Consiliul de Administraţie a unei fabrici de armament. Şicane mitocăneşti şi aere de superioritate la adresa rivalilor politici

Luminita Popescu,”cu mâinile curate”, în Consiliul de Administraţie a unei fabrici de armament. Şicane mitocăneşti şi aere de superioritate la adresa rivalilor politici

Luminita Popescu, “cu mâinile curate” în Consiliul de Administraţie a unei fabrici de armament din Braşov. Şicane mitocăneşti şi aere de superioritate la adresa rivalilor politici.

Luminița Popescu a fost președinte în Consiliul de Administrație al fabricii de armament din Brașov, S. Carfil S.A. Aceasta este o companie care se ocupă de producția de armament și pulberi pentru armament.

Activitatea industrială a actualei Societăţii CARFIL SA Braşov a început în anul 1922. Din anul 1936 s-a transformat în producător de tehnică militară pentru înzestrarea Armatei Române.

Etapele ulterioare de dezvoltare şi modernizare a capacităţilor de producţie a situat societatea în postura de producator de bază de tehnică militară pentru Armata Română şi pentru diverşi parteneri externi.Gradul de integrare al fabricaţiei este ridicat, prin dotările şi tehnologiile aplicate în societate.

Cu mâinile “curate”, aşa suna în campania electorală recent încheiată sloganul liberalei Luminiţa Popescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar la Caracal şi sefa Agenţei pentru Egalitate de şanse între femei şi bărbaţi, cu rang de secretar de stat.

Conform declaraţiei de interese a sus-numitei  cea care a “spart” topurile la votul din 9 iunie, cu un procent demn de cascadorii râsului, un 17 %,, menit a atrage atenţia chiar la NASA., liberala lui Gigel Ştirbu a fost introdusă ca membru, preşedinte, la această societate din Braşov , încasând anual suma de 27.098 ron, pe langă cea din cadrul Agenţiei pentru Egalitate între femei şi barbaţi, din care face parte, a cărei preşedinte este.  Şi aici, domnia-sa şi încasează anual 116 967 ron, conform declaraţiei de avere, lunar “modica” sumă de 9.747 ron.

 

Şi bineinţeles, sursele de finaţare finanţare pot continua şi de pe plan educativ.

Cu mâinile curate încasăm din mai multe părţi, că de, ajutorul lui Gigel Ştirbu nu conteneşte să apară atunci când domnia-sa trece prin perioade extrem de grele.

Cu siguranţă şi acum după ce a pierdut alegerile locale cu un scor rămas în istoria post-decembristă ca cel mai slab la alegerile locale din Caracal, această se va alege poate cu o nouă numire prin cercurile înalte unde aerul rarefiat este simţit numai de preşedintele PNL OLT şi protectorul ei.

“Statul degeaba”, o nouă îndeletnicire a Luminiţei Popescu prin Bucureştiul minunat

Luminița Popescu, șefa femeilor din PNL Olt și a Agenției pentru egalitate de șanse între femei și bărbați (ANES), a ajuns vedetă la emisiunea „România te iubesc”, în cadrul campaniei Știrilor ProTV, „Statul degeaba”.

 

 In cadrul campaniei, jurnalistul Alex Dima a scos în evidență ineficiența instituției pe care Luminița Popescu, din postura director cu rang de secretar de stat, o conduce și care, cu un rol doar teoretic, „toacă” mulți bani publici.

 

Agenția are 42 de angajați cu un buget de salarii de 4,5 milioane de lei pe an, bani de la stat. ANES a fost înființată pe timpul guvernului Ponta, care a numit atunci o apropiata de-a sa, la conducere, scrie stirileprotv.ro.

Folosirea maşini statului român în folos propriu

Tot domnia-sa Luminita Popescu, unica speranţă a unui Caracal înfloritor din toate punctele de vedere, aşa cum transmitea  pe străzi cetăţenilor caracaleni a folosit maşina statului în campania electorală de parcă este un lucru firesc ce i se permite împreună cu familia.

Ba mai mult sotul dumneai a încalcat şi regulile de circulaţie parcând într-o zonă cu sens unic din municipiul Caracal aşa cum veti vedea din fotografii.

Autoturismul este achiziţionat de către Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, minister de care aparţine şi Agenţia Naţională de Egalitate de Şanse între Femei.

Reguli de circulaţie încalcate cu non-şalanţă de soţul Luminiţei Popescu, candidatul PNL  Caracal pentru funcţia de primar

Parcarea autoturismului marca Skoda Octavia, în mod neregulamentar al Luminiţei Popescu, candidatului PNL pentru funcţia de primar al municipiului Caracal, pe strada 1 Decembrie,  în imediata apropiere de giratoriul situat pe strada Plevnei.

Incidentul s-a petrecut în ziua de luni 22 aprilie 2024. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Candidaţii social-democraţi au fost numiţi “ciorchini”

Ameninţări şi comportament inadecvat al Luminiţei Popescu, candidatul PNL Caracal, pentru funcţia de primar. Candidaţii rivali au fost numiţi “ciorchini”, practic încercând să irite la maximum şi să provoace chiar în ziua votului. Chiar şi membrii familiei s-au purtat foarte urât ajungându-se chiar la scuipături şi cuvinte jignitoare la adresa alegătorilor.

Momente dramatice s-au petrecut în secţiile de votare, acolo unde, unui preşedinte de secţie i s-a făcut rău, pur si simplu, datorită acestor şicane ale “marelui” secretar de stat şi candidat al PNL,  în secţiile de votare.

Caracalenii au avut filingul atât de necesar  de a  înlătură într- un mod exemplar pe cei care promiteau lucruri deşarte într-un oraş devenit şantier de lucru datorită implicării absolute a primarului în funcţie, dar şi proaspătului reales,  Ion Doldurea, omul faptelor, nu vorbelor deşarte.

Caracalul este pe drumul cel bun, drumul europenizării. Acest lucru va continua indiferent de ceea ce zic opozanţii politici care mai aveau puţin şi promiteau  în această campanie construirea unor magistrale de metrou şi la Caracal.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories