Emil Moţ: “Slatina, model de succes privind implementarea sistemelor moderne de gestionare a deşeurilor”

Emil Moţ: “Slatina, model de succes privind implementarea sistemelor moderne de gestionare a deşeurilor”

Primarul a participat în cursul acestei zile la Green Energy Expo – Romenvirotec, unde a prezentat cu mândrie modul în care Slatina a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor.

Slatina este primul oraș din România care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani, fiind hotărât să rămânem în fruntea inovației.

De asemenea reşedinţa judeţului Olt  va fi primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului (menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil) și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul “plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente.

“Dragi slătineni,

Astăzi am participat la Green Energy Expo – Romenvirotec, unde am prezentat cu mândrie modul în care Slatina a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor.
Slatina este primul oraș din România care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani, fiind hotărâți să rămânem în fruntea inovației.
Slatina va fi primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului (menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil) și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul “plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente.
Cu aceste inițiative, municipiul nostru va rămâne un oraș modern, prosper și ecologic, asigurând o calitate ridicată a vieții pentru toți locuitorii săi!” se arată în comunicatul postat acum câteva minute pe pagina de facebook a lui Emil Moţ, primarul Slatinei. 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *