Emil Moţ şi Marius Oprescu, întâlniri cu locuitorii din zona Şcolii Gimnaziale Nr.3

Emil Moţ şi Marius Oprescu, întâlniri cu locuitorii din zona Şcolii Gimnaziale Nr.3.
Primarul Slatinei şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt împreună cu reprezentanţii direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, au dezbătut diverse inițiative și proiecte cu locuitorii din zona Școlii Gimnaziale Nr. 3
Principalele obiective sunt îmbunătățirea calității vieții în Slatina și o colaborare eficientă cu întreaga populație.
Un alt proiect de suflet pe care primarul, Emil Moţ, doreşte să-l definitiveze cât mai repede posibil este cel legat de baza  sportivă și de agrement “Dumitru Dobrescu”. Lucrările la această oră sunt într-un stadiu avansat.
“Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut ocazia să dezbatem diverse inițiative și proiecte cu locuitorii din zona Școlii Gimnaziale Nr. 3.
❗️Principalele noastre obiective vizează îmbunătățirea calității vieții în Slatina și o colaborare eficientă cu întreaga populație din municipiul nostru” se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a edilului-şef al Slatinei. 
Zilele trecute,  zona Crișan,  a fost străbătută la pas de cei doi, iar aceştia nu s-au limitat doar la discuții, ci a fost o oportunitate de a acționa împreună pentru a face schimbări pozitive în reşedinţa de judeţ.
Implicarea și  contribuirea activă la viața civică a Slatinei este un îndemn pe care edilul Emil Moţ îl spune ori de câte ori are ocazia.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *