“Continuăm în echipă”- Ion Doldurea: “In aceşti patru ani împreună cu echipa mi-am atins obiectivele asumate în fața cetățenilor!”

“Continuăm în echipă” : Ion Doldurea: “In aceşti patru ani împreună cu echipa mi-am atins obiectivele asumate în fața cetățenilor!”
Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, doreşte continuarea a ceea ce a realizat în primul său mandat.
Impreună cu echipa de consilieri, toţi doresc un singur lucru: un municipiu Caracal de nivel european.
Primarul vine din nou în faţa cetăţenilor pentru a le cere  încrederea de care se bucură în prezent. Acest  lucru, dovedeşte  că tot ceea ce a realizat până acum este de-a dreptul remarcabil şi  apreciat de locuitorii oraşului.
Schimbarea în bine a oraşului , dar şi calităţii vieţii cetăţeanului sunt două lucruri primordiale pentru acesta.
“Mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți ca un fiu al acestui oraș! Aici m-am născut, aici mi-am întemeiat familia, aici mi-am crescut copiii, aici am profesat și mi-am construit cariera.
Caracalul este universul existenței mele, iar decizia de a candida în 2024 la funcția de primar al Municipiului Caracal, ca și acum patru ani, este rezultatul atașamentului și dorinței mele de a participa activ la dezvoltarea orașului nostru.
Niciodată nu am fost nepăsător față de oamenii locului, față de problemele lor și i-am sprijinit așa cum am considerat de cuviință. Întotdeauna, ca om al acestei comunități, am considerat că am o datorie morală față de oraș, față de aceste meleaguri.
Am ales să candidez acum patru ani pentru a demonstra că se poate să schimbăm în bine viața caracalenilor și fața orașului nostru.
În acești 4 ani, împreună cu echipa, mi-am atins toate obiectivele și am arătat că se poate, iar vremea promisiunilor fără acoperire a trecut.
Mi-am atins obiectivele asumate în fața cetățenilor! Au fost patru ani benefici, de muncă și dialog permanent cu cetățenii.
O echipă extraordinară, consilieri locali și colegi din primărie au lucrat împreună cu mine pentru a face posibile lucruri care păreau până în 2020 imposibile în Caracal.
Vorbim de preocupări și investiții în reabilitarea parcului și crearea de locuri de joacă pentru copii, de reabilitare și dotare cu mobilier și echipamente a școlilor și grădinițelor din oraș, de reabilitarea și dotarea cu echipamente de ultimă generație a spitalului, de lucrări de extindere sau reabilitare a rețelei de apă și canal, de zeci de străzi asfaltate, crearea a sute de noi locuri de parcare, vorbim de anveloparea blocurilor și construirea de locuințe sociale, de amplasarea a sute de camere de luat vederi pentru siguranță în comunitate. Unele proiecte sunt deja finalizate, altele sunt în curs de finalizare.
Toate acestea mi-aș dori să fie o motivație pentru ca mâine copiii noștri să fie mândri de comunitatea lor, să nu mai plece printre străini și să își construiască aici viitorul!
Mai sunt lucruri de făcut, dar cel mai important este că știu cum să le facem, avem echipă să le facem și avem cetățenii care ne-au fost alături și ne-au oferit întotdeauna un feedback realist care ne-a permis să ne orientăm în direcția corectă!
Tot ce am realizat în oraș în acești mai bine de trei ani sunt rezultatul consultării și dialogului permanent cu cetățenii.
Vă invit să rămânem o echipă astfel încât să ne ducem mai departe proiectele și orașul nostru să devină demn de locuitorii săi! Așa să ne ajute Dumnezeu!” – se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a primarului caracalean.
Primar

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *