Astăzi: Cireaşov şi Satul Nou. Emil Mot şi Marius Oprescu, discuţii cu slătinenii

Astăzi: Cireaşov şi Satul Nou. Emil Mot şi Marius Oprescu, discuţii cu slătinenii. 
Cei doi reprezentanţi oficiali ai Slatinei au luat din nou la pas cartierele Slatinei şi s-au deplasat în zonele Cireaşov şi Satul Nou pentru a purta discuţii cu locuitorii reşedinţei de judeţ.
S-au ascultat idei şi propuneri  pentru a căuta cele mai bune soluţii pentru a contribui la dezvoltarea Slatinei.
“Alături de președintele Consiliului Județean Olt și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut întâlnire cu locuitorii din Cireașov și Satul Nou.
Am ascultat toate ideile și propunerile, căutând împreună cele mai bune soluții pentru a contribui la dezvoltarea continuă a orașului nostru” a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei, pe pagina de facebook în urmă cu câteva minute.
Nu cu mult timp în urmă, primarul Emil Moţ şi Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, au poposit şi în cartierul Nicolae Titulescu, unde de asemenea au continuat dialogul cu locuitorii Slatinei din aceea zonă.
“Dragi slătineni, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul primăriei, am continuat dialogul cu locuitorii din municipiul Slatina.
De data aceasta, am fost prezenți în cartierul Nicolae Titulescu, unde am discutat și am căutat împreună cele mai bune soluții pentru orașul nostru.
Mulțumesc tuturor celor implicați pentru contribuția și sprijinul lor!” a  declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *