Emil Moţ şi Marius Oprescu, discuţii cu locuitorii Slatinei din cartierul Nicolae Titulescu

Emil Moţ şi Marius Oprescu, discuţii cu locuitorii Slatinei din cartierul Nicolae Titulescu.
Problemele locuitorilor municipiului Slatina sunt ascultate şi notate în agendă de primarul Emil Moţ şi de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.
Astăzi, cei doi, s-au deplasat împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul primăriei în cartierul Nicolae Titulescu unde au putut discuta  şi a găsi cele mai bune soluţii privind aceea zonă a oraşului.
“Dragi slătineni, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul primăriei, am continuat dialogul cu locuitorii din municipiul Slatina.
De data aceasta, am fost prezenți în cartierul Nicolae Titulescu, unde am discutat și am căutat împreună cele mai bune soluții pentru orașul nostru. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru contribuția și sprijinul lor!” a declarat Emil Moţ, pe pagina de facebook.
Zilele trecute Emil Moţ a adresat un apel important ce ţine de protejarea copiilor din Slatina înainte de deschiderea oficială a bazei sportive şi de agrement “Dumitru Dobrescu”.  Accidentele şi incidentele neplăcute, motivul acestui apel realizat de edilul-şef.
“Înainte de deschiderea oficială a bazei sportive și de agrement “Dumitru Dobrescu”, vă rog să ne sprijiniți în promovarea siguranței copiilor noștri!Haideți să îi îndrumăm să aștepte cu răbdare inaugurarea, pentru a evita eventualele accidentări sau incidente neplăcute” a declarat primarul.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *