Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt: “Listele de candidaturi la consiliile locale au fost aproape sută la sută apanajul organizaţiilor locale”

Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt: “Listele de candidaturi la consiliile locale au fost aproape sută la sută apanajul organizaţiilor locale”

Preşedintele PSD Olt a fost invitat în studioul Olt TV la iniţiativa celebrei jurnaliste de la Olt, Laura Mira, în cadrul emisiunii “Imperativ” pe care o moderează.

Marius Oprescu a răspuns întrebărilor jurnalistei fiind un om asumat şi sincer. Pe lângă prezentarea celor mai importante proiectele  realizate de Consiliul Judeţean în acest mandat,  acesta a răspuns şi întrebărilor din zona politică, zonă care interesează foarte mult în aceste zile, acum când campania electorală stă să înceapă.

O întrebare în cadrul emisiunii “Imperativ” a fost şi cea dăcă a existat vreo implicare în rândul organizaţiei judeţene, PSD Olt, în rândul listelor de consilieri locali . Notorietatea, voturile şi modul de cum şi-au făcut treaba faţă de Partidul Social Democrat a contat cel mai mult în alegerea lor.

“In mare parte, nu. Să ştiţi că noi nu ne implicăm decât dacă au fost organizaţii fără experienţă care au venit şi ne-au cerut sfatul sau sprijinul în construirea unei liste cât mai bune.

Acolo unde am fost solicitaţi de către preşedinţii de organizaţii sau de către primari cu un sfat sau cu un sprijin bineînţeles, ne-am implicat.

Să ştiţi că listele de candidaturi, la locale, au fost aproape sută la sută apanajul organizaţiilor locale. Toate aceste lucruri sunt venite din rândul organizaţiilor. 

Nu aveam noi de unde să ştim şi să cunoaştem toţi acei oameni, câtă notorietate au în localitate, câte voturi au în spate, cât de mult şi-au făcut treaba faţă de PSD şi în acelaşi timp ce probleme de integritate pot să aibă. 

Nu avem cum să cunoaştem în tot judeţul, înseamnă sute de consilieri locali, pe care organizaţia PSD Olt îi are” a declarat Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt.

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *