PSD Caracal, păstrează tradiţia odată cu venirea primăverii. Ion Doldurea şi Adrian Chesnoiu au înmânat flori femeilor din municipiul Caracal

PSD Caracal, păstrează tradiţia odată cu venirea primăverii. Ion Doldurea şi Adrian Chesnoiu au înmânat flori femeilor din municipiul Caracal. 

Doamnele şi domnişoarele primesc mărţişoare de 1 Martie, dar şi câte o floare din partea: primarului Ion Doldurea, a deputatului de Olt, Adrian Chesnoiu precum şi a consilierilor locali cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Şi astăzi, liderii locali ai PSD Caracal  au înmânat doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Caracal câte o floare în semn de respect pentru partenerele, colegele sau prietenele noastre.

“PSD Caracal urează tuturor femeilor un 8 Martie fericit!

Anunţul a fost postat cu câteva minute în urmă pe pagina de facebook a PSD Caracal. 

Am ales să petrecem această dimineață în compania sărbătoritelor zilei: tuturor femeilor – partenerele noastre de viață, colegele sau prietenele noastre – le urăm un #8 martie fericit!

Zâmbetele să vă lumineze chipul și visurile să vă devină realitate! La mulți ani!” se arată în comunicat.

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.
Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor probleme precum egalitatea de gen, drepturile reproductive și abuzul împotriva femeilor. De 8 martie, în unele culturi, femeilor și fetelor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții.
Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours