PSD Olt susţine plafonarea preţurilor la energie

PSD Olt susţine plafonarea preţurilor la energie.
Guvernul PSD a decis plafonarea imediată a prețurilor la energie, pentru că liberalizarea propusă de guvernul PNL-USR punea lacătul pe majoritatea firmelor românești, înseamna costuri uriașe pe care românii nu le puteau susține și, totodată, provoca o creștere a inflației imposibil de controlat.
Combaterea inflației trebuie să vizeze cauzele care o generează, iar prețurile la energie au fost printre cele mai importante surse ale creșterii inflației.
Prin plafonarea prețurilor la energie,s-a reuşit a se reduce specula din acest domeniu, iar împreună cu măsura de limitare a adaosurilor la alimente, s-a reuşit să se coboare inflația la o singură cifră.
 “În continuare, PSD se angajează să extindă această măsură până în primăvara lui 2025, cu posibilitatea prelungirii automate până în 2026.
 De asemenea, este momentul să facem un pas înainte și să reducem plafoanele la energie pentru firmele din România, contribuind astfel la scăderea costurilor de producție și la combaterea inflației.
🔜 PSD va prezenta în curând soluții pentru o nouă formă de reglementare a prețurilor la energie, concentrată pe scăderea plafoanelor maxime din facturile firmelor românești.
 Scopul nostru este să reducem costurile de producție și să eliminăm astfel una dintre principalele cauze ale inflației.
Împreună, putem construi un mediu economic mai stabil și mai prosper pentru toți românii!” se arată în comunicatul postat în urmă cu câteva minute pe pagina de facebook a PSD Olt. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *