Chiar şi tonfa lui Garcea i-ar “înnegri” ochii lui Gigel Ştirbu în drumul spre Consiliul Judeţean Olt

Chiar şi tonfa lui Garcea i-ar “înnegri” ochii lui Gigel Ştirbu în drumul spre Consiliul Judeţean Olt. 

Fostul preşedinte al PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu îi mai dă o zmetie deputatului Gigel Sorinel Ştirbu care spune că şi “Garcea”, candidatul AUR, îl va surclasa dacă acesta va candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Olt.

De frica acestei înfrângeri dezastruoase “Gigică” fuge cât vede cu ochii şi nu îşi asumă răspunderea pentru o asemenea candidatură.

Ba mai mult, el fuge de orice răspundere, fie ea cât de mică, în cadrul PNL Olt.

Nici la Caracal, “Gigica” nu are sorţi de izbândă decât să o lanseze pe apropiata sa Luminiţa Popescu, spre drumul către Primăria Caracal.

Dar vezi, primăria nu se obţine ca locul de secretar de stat în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Sanse între Femei şi Bărbaţi.  Aici, trebuie să fi ales de locuitorii oraşului şi nu de ajutorul însuşi al “lordului” Gigel în drumul său spre hotel, care face şi desface în acel “iarmaroc” de gălbiori.

Astfel că, declaraţia lui Liviu Voiculescu, fostul preşedinte PNL Olt, postată pe pagina de facebook a domniei-sale relevă faptul că Gigică nu are absolut talentul de a fi un demn liberal, unul asumat, ba din contră, unul care-i place smecheria facută la birt cu prietenii.

„Dacă s-a întrebat cineva ce îl recomandă pe actualul președinte al PNL Olt, Gigel Știrbu, pentru funcția de conducere a filialei, răspunsul este simplu și dovedit:  talentul. Nu e vorba de vreun talent politic moștenit de la înaintașii liberali ori dobândit în ani de activitate, ci de binecunoscutul său talent de a se strecura „pe lângă” orice fel de răspundere.

Cu același talent a reușit, printr-o hotărâre luată pe repede înainte în biroul politic de conducere al PNL Olt, să se strecoare pe lângă decizia partidului (nr. 6/31.01.2024) care impune fiecărui președinte de organizație să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Rușine, domnule deputat Știrbu!

Rușine pentru lașitatea de care dați dovadă, neasumându-vă riscul unui eșec grosolan din postura de candidat la CJ și mai ales răspunderea aferentă, conform deciziei partidului, rușine pentru că ați pasat nonșalant răspunderea inevitabilului eșec pe umerii unui personaj fără nicio performanță politică, recomandat doar de  scandaluri personale și sinecuri, rușine pentru că nu v-ați asumat însăși rușinea de a pierde, cu siguranță, chiar și în fața lui Garcea”,

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *