Siminica Mirea, senator de Olt, gazda unui grup de elevi de la Liceul Teoretic “Petre Pandrea”, la Palatul Parlamentului

Mirea Siminica, senator de Olt, gazda unui grup de elevi de la Liceul Teoretic “Petre Pandrea” din Balş,  la Palatul Parlamentului.

Senatorul de Olt a avut bucuria de a primi la Palatul Parlamentului, un grup frumos de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din județul Olt.

Aatât micuții, cât și profesorii au acceptat invitația  de a vizita simbolul democrației românești. Cei mici au fost fascinați de grandoarea și arhitectura monumentală a clădirii, descoperind cu entuziasm detalii despre construcția și simbolistica sa.

De asemenea aceştia au participat cu interes la o prezentare detaliată a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul esențial al Parlamentului în societatea românească. Alături de dna senator a participat la eveniment și  senatorul Lucian Romașcanu, care a împărtășit cu elevii experiența sa din Senatul României și i-a încurajat să se implice activ în viața civică a țării.

 

“Astăzi, am avut bucuria de a primi la Palatul Parlamentului, un grup frumos de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din județul Olt. Mă bucur nespus că atât micuții, cât și profesorii au acceptat invitația mea de a vizita simbolul democrației românești.


 Tinerii au fost fascinați de grandoarea și arhitectura monumentală a clădirii, descoperind cu entuziasm detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat cu interes la o prezentare detaliată a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul esențial al Parlamentului în societatea românească.
 

La această activitate a participat și domnul senator Lucian Romașcanu, care a împărtășit cu elevii experiența sa din Senatul României și i-a încurajat să se implice activ în viața civică a țării.

Vizita s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, unde elevii au adresat diverse întrebări legate de funcționarea Parlamentului.
 

M-am bucurat nespus să le văd entuziasmul și interesul pentru democrație și politică și, totodată sper ca această experiență să le rămână o amintire prețioasă și un imbold pentru implicarea activă în viața civică a țării noastre” se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook a Siminicăi Mirea, senator de Olt. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *