Moţ şi Oprescu, dialog cu locuitorii din zona Zahana

Moţ şi Oprescu, dialog cu locuitorii din zona Zahana.
Primarul Slatinei alături de preşedintele CJ Olt împreună cu viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, au organizat o întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei.
Intâlnirea a avut ca scop dialogul cu locuitorii din aceea zonă. Ideile, dar şi opinile acestora, au fost foarte utile pentru o mai bună dezvoltare a zonei şi de ce nu, a Slatinei. Moţ şi Oprescu au promis că vor continua dialogul şi colaborarea cu locuitorii Slatinei şi în zilele următoare pentru a aduce îmbunătăţiri reşedinţei de judeţ.
“Dragi slătineni,
Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am organizat o întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei.
Ideile și opiniile dumneavoastră sunt factori importanți pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina.
Feedback-ul primit este valoros și este luat în considerare în procesul decizional, pentru a asigura o administrație mai eficientă și prosperă.
Apreciez implicarea activă a tuturor cetățenilor din zona Zahana. Vom continua dialogul și colaborarea pentru a aduce îmbunătățiri în dezvoltarea continuă a municipiului nostru” se arată în comunicatul expus pe pagina de facebook a lui Emil Moţ, primarul Slatinei. 

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours