Emil Moţ şi Marius Oprescu, întâlniri pentru a asculta doleanţele slătinenilor. Aleea Infrăţirii, noul punct de întâlnire

Emil Moţ, primarul Slatinei şi Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt, întâlniri pentru a asculta doleanţele slătinenilor. Aleea Infrăţirii, noul punct de întâlnire.

Cei doi, împreună cu reprezentanţii direcțiilor ,din cadrul Primăriei municipiului Slatina, au avut o întâlnire cu locatarii din această zonă.

S-au ascultat cu atenţie preocupările şi problemele acestora de către cei prezenţi, căutând şi soluţii pentru rezolvarea acestora.

“Dragi slătineni,

Alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut o întâlnire cu locatarii din zona Aleea Înfrățirii.

Am ascultat cu atenție preocupările și problemele semnalate de către toți cei prezenți, căutând împreună soluții pentru rezolvarea acestora.

Sunt convins că prin colaborare și dialog continuu putem găsi cele mai bune soluții pentru nevoile locuitorilor din această zonă.

Vă mulțumesc tuturor celor care au participat și au contribuit la această discuție constructivă” se arată în comunicat pe pagina de facebook a PSD Olt. 

De asemenea cei doi cu reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, au verificat zilele trecute lucrările din cadrul proiectului “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul.

Intâlnirea acestora la baza sportivă a fost un bun prilej pentru a identifica şi soluţiona doleanţele locuitorilor din zona respectivă.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *