Emil Moţ, primarul Slatinei, face curăţenie generală în ograda prefectului. Mario De Mezzo, doar demagogie ieftină

Emil Moţ, primarul Slatinei, face curăţenie generală în ograda Prefectului. Mario De Mezzo, doar demagogie ieftină.

Edilul-şef  a hotărât să înfrumuseţeze platoul din faţa sediului Prefecturii, o zonă aflată înt-o stare avansată dedegradare. Angajaţii firmei Dezvoltare Urbană au plantat flori chiar sub nasul prefectului Mario De Mezzo, omul de serviciu al lui Gigel Ştirbu, preşedintele PNL Olt, dornic de un nou mandat, ca deputat, în Parlamentul României.

Decizia primarului vine după ce în urmă cu câteva zile a igenizat zonă, spălând înclusiv pavajul din faţa cădirii a prefectului.

Intre timp Mario De Mezzo o ţine din minciună în minciună, astfel încât, acesta nu a realizat nimic în ceea ce priveşte fondurile alocate de către MAI pentru a putea face o minima igenizare la locul unde îşi desfăşoară activitatea.

Motivul : nu sunt bani.

Insă minciuna a fost demontată de Cosmin Floreanu, subprefectul Slatinei, atrăgând atenţia pe pagina personală de facebook că prefectul minte, când spune că nu sunt bani.

 

De asemenea, Emil Moţ a fost în decursul zilei de ieri în inspecţie la varianta Oituz. Acolo s-au turnat două straturi de asfalt, si s-au amenajat trotuarele.

Aceste lucrări sunt în desfăşurare între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I.

Lucrările de reabilitare vor continua şi pe următorul tronson cuprins între intersecția cu strada Carol I și intersecția cu strada Mărășești, unde se va reface carosabilul, se vor amenaja trotuarele și se va realiza sistemul de colectare a apelor pluviale.

 

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *