Caracalul are unicul centru de pregătire şi susţinere a examenului Oxford din Olt

Caracalul are unicul centru de pregătire şi susţinere a examenului Oxford din Olt.

Instituţia de învăţământ caracaleană în parteneriat cu Oxford University Press, organizează în fiecare lună examenul Oxford pentru toate nivelurile CEFR: A2, B1 şi B2.

Examenul acoperă toate cele patru competenţe de limbă: speaking, listening, reading and writing şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

“Şcoala noastră este recunoscută pentru implicarea şi susţinerea examenelor de limba engleză: Olimpiada Internaţională HIPPO care va avea loc în data de 15 martie 2024 şi examenul Cambridge, nivelurile KET şi PET susţinut în parteneriat cu British Council se va susţine în data de 16 martie 2024. 

“Suntem mândri să vă anunțăm că ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 CARACAL este, începând cu acest an școlar, centru de pregătire și susținere a examenului OXFORD, fiind singurul centru OXFORD din județul Olt” a declarat Mădălina Dincă, prof. în cadrul Şcolii Gimnaziale Nr.2, unul dintre organizatori, alături si de d-na prof. Iacob Daniela.

De asemenea Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Caracal a ocupat locul 1 la faza judeţeană şi calificarea la etapa pe zonă  cu echipa de fotbal.
“Felicităm echipă de fotbal pentru LOCUL I la faza județeană a competiției și calificarea la etapa pe zonă!” se arată în comunicat pe pagina de facebook. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *