Caracal. Acţiuni de înfrumuseţare a părculeţului din centrul oraşului şi lucrări de anvelopare a blocurilor

Caracal. Acţiuni de înfrumuseţare a părculeţului din centrul oraşului şi lucrări de anvelopare a blocurilor.
Curăţenia de primavară a început şi la Caracal. Ca în fiecare an administraţia locală are ca prioritatea operaţiuni de igienizare a parculetului  din zona centrală a municipiului.
Angajaţii departamentului de Spaţii verzi din cadrul ADPP Caracal s-au deplasat în zona centrală a oraşului pentru a cosmetiza zona.
Operaţiuni de greblare a frunzelor şi tăierea gazonului, au fost un prim pas pentru o acţiune ce va avea ca scop planatrea de flori care se va realiza în zilele următoare.

De asemenea  anveloparea blocurilor a devenit o certitudine la Caracal.

Dacă în urmă cu mulţi ani doar se vorbea despre acest lucru, iată că administraţia Doldurea  a făcut tot posibilul şi a reuşit să demareze acest proiect care pentru caracaleni înseamnă foarte mult.

Iată că lucrările de reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice la locuințele colective au demarat astfel că

până la sfârșitul lunii noiembrie se vor realiza lucrări de reabilitare termică la 35 de blocuri renunind o suprafață desfășurată de aproximativ 46.000 mp.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 56.452.780,86 lei, valoare nerambursabilă finanțată din PNRR.

Tot la Caracal,  sunt foarte aproape de finalizare lucrările în ceea ce priveşte construcția creșei din cartierul Protoseni.

Astfel s-a creat spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical.

Drumul de acces către noua creșă se va amenaja din strada Mihai Viteazul, iar zona de parcare a mașinilor va fi în partea laterală a creșei, pe platou.

“Prin valorificarea fostului teren din ”groapă”, mulți ani devenit un spațiu de pe care adunam constant gunoi menajer sau rezultat din construcții, am creat spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *