Echipa: Ion Doldurea & Adrian Chesnoiu: “S-a intrat în linie dreaptă cu lucrările de construcție a creșei din cartierul Protoseni”

Echipa: Ion Doldurea & Adrian Chesnoiu: “S-a intrat în linie dreaptă cu lucrările de construcție a creșei din cartierul Protoseni”

Lucrările sunt foarte aproape de finalizare în ceea ce priveşte construcția creșei din cartierul Protoseni.  Astfel s-a creat spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical.

Drumul de acces către noua creșă se va amenaja din strada Mihai Viteazul, iar zona de parcare a mașinilor va fi în partea laterală a creșei, pe platou.

Prin valorificarea fostului teren din ”groapă”, mulți ani  a devenit un spațiu de pe care se adunau constant gunoi menajer sau rezultat din construcții. S-a creat astfel spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical.

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, a declarat că se reface cu suprafață de tartan pista de atletism de la stadionul Parc, iar sportivii de la Clubul Scolar Sportiv vor face antrenamentele pe stadionul central unde au condiții optime pentru acest lucru.

Mai mult decât atât, în această primăvară se va începe şi construcția unui complex sportiv modern cu finanțare de la CNI.

Comunicatul a fost postat în urmă cu cateva minute pe pagina personală de facebook a lui Ion Doldurea, primarului municipiului Caracal.

“Am intrat în linie dreaptă cu lucrările de construcție a creșei din cartierul Protoseni.
Prin valorificarea fostului teren din ”groapă”, mulți ani devenit un spațiu de pe care adunam constant gunoi menajer sau rezultat din construcții, am creat spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical.
Urmărind comentariile și întrebările cetățenilor, am observat o preocupare legată de lucrările de amenajare a zonei care să faciliteze accesul spre unitatea de învățământ. Drumul de acces către noua creșă se va amenaja din strada Mihai Viteazul iar zona de parcare a mașinilor va fi în partea laterală a creșei, pe platou.
Întreaga suprafață pe care ridicăm construcția, dar și parcarea și drumul de acces sunt în afara parcului, astfel că nu vom afecta zona verde, naturală a acestuia.
Cei care mai foloseau din când în când acest teren ca spațiu de joacă sau de antrenamente (de regulă imediat după ce curățam de gunoaie întreaga suprafață), au la dispoziție terenul de baschet din parc, de lângă Clubul Sportiv.
Anul acesta refacem cu suprafață de tartan pista de atletism de la stadionul parc iar sportivii de la CSS vor face antrenamentele pe stadionul central unde au condiții optime pentru asta! Mai mult decât atât, în această primăvară începem construcția complex sportiv modern cu finanțare de la CNI!”. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *