Emil Moţ, primarul Slatinei, preocupat de copiii preşcolari. Creşă şi grădiniţă nouă în Slatina

Emil Moţ, primarul Slatinei, preocupat de copiii preşcolari.

Creşă şi grădiniţă nouă în Slatina. Edilul-şef își dorește, în acest fel, să vină în sprijinul părinților care caută cu mult timp înainte un loc pentru copii conform celor de la OLT TV. 

Creşa va fi amplasată pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, iar grădiniţa în zona Parcului Tineretului.

Numărul locurilor disponibile la creșele din Slatina este insuficient de aceea Emil Moţ are în plan construirea de la zero a două clădiri noi.

Creşa va fi ridicată pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu și este prevăzută cu  110 locuri, finanțarea fiind asigurată din bani de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții.

De asemenea primarul Slatinei  a declarat că va prelua, din nou, terenul fostei unități militare unde ar urma să se dezvolte un nou centru comercial, dar și o nouă grădiniță pentru copiii din zonă.

Primăria Slatina nu este la prima abatere de acest gen  demarând  în fiecare an proiecte noi pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației aducându-le la standarde europene.

De asemenea  primăria alocă fonduri instalarea de panouri fotovoltaice la încă şapte unităţi de învăţământ din municipiu conform bugetului din acest an şi  continuă să subvenţioneze transportul în comun pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *