Daria Andrei şi clubul de handbal CSS Caracal, Junioare 3, premiate de Consiliul Judeţean Olt la Gala Excelenţei în Sport

Daria Andrei şi clubul de handbal CSS Caracal, Junioare 3, premiate de Consiliul Judeţean la Gala Excelenţei în Sport.

Astfel performanţa realizată an de an, la Caracal, de către antrenorii Larisa şi Adrian Olteanu este recunoscută şi apreciată atât de factorii de decizie judeţeni, cât şi de către cei locali.

Ieri, la Palatul Copiilor din Slatina, s-a premiat excelenta în sport.  Componentele si antrenorii echipei de Junioare 3 a CSS Caracal au fost premiate de Consiliul Judetean Olt pentru locul 2 obtinut in 2023 la Turneul Final Speranta desfasurat la Tg.Mures.

Tot în cadrul acestui eveniment a fost premiata si  Daria Andrei, unul dintre cei 3 portari ai echipei naţionale de tineret,  pentru locul 3 ocupat la Campionatul European.

Cu ceva timp în urmă şi factorii decizionali din municipiul Caracal au primit-o la Primăria Caracal pe tânăra sportivă pentru a o felicita pentru medalia de bronz de la Campionatul European de handbal feminin – Under 19.

România a cucerit medaliile de bronz după ce a învins Portugalia cu scorul de 39-32, în finala mică.

Atât premierea echipei de handbal feminin CSS Caracal, Junioare 3, în cadrul Galei Excelenţei în Sport, cât şi premierea Dariei Andrei, a fost postată pe pagina oficială a clubului sportiv caracalean.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *