Daria Andrei, medaliată cu bronz la Campionatul European de handbal feminin Under 19. CSS Caracal, pepinieră de campioni europeni

Daria Andrei, medaliată cu bronz la Campionatul European de handbal feminin Under 19. CSS Caracal, pepinieră de campioni europeni. Daria Andrei, caracaleanca medaliata cu bronz.

România a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European de handbal feminin Under-19, duminică, în Piteşti Arena, după ce a învins formaţia Portugaliei cu scorul de 39-32 (18-13), în finala mică.

Tricolorele au controlat jocul de la un capăt la altul, fiind conduse doar în două rânduri, cu 2-1 şi 3-2. România, care a fost învinsă de Portugalia cu 36-30 în prima fază a grupelor, a avut la pauză un avans de cinci goluri, 18-13, iar în partea secundă avansul a ajuns să fie la un moment dat de zece goluri, 27-17 (min. 41).

Echipa lusitană s-a apropiat la cinci goluri, 32-27, dar problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment, România câştigând cu 39-32 și luând bronzul la Campionatul European de handbal.

Daria Andrei de la CSS Caracal, medaliată cu bronz la Campionatul European de handbal feminin Under 19

Și municipiul Caracal a avut o reprezentantă în lotul național al României la acest European.

Este vorba de Daria Andrei, o handbalistă legitimată la CSS Caracal, antrenată fiind de Larisa și Adrian Olteanu, două nume de referință pentru handbalul  caracalean.

Noi cei de la andinews.ro am reușit să luăm câteva impresii la cald după acest European de handbal desfășurat la Pitești și Mioveni, Dariei Andrei, unul dintre cei trei portari ai echipei naționale de handbal a României – “Under 19”

Foto – FRH Handbal, pagina de facebook

“Trăirile sunt greu de descris în cuvinte! Un carusel de emoții,de la extaz la agonie si invers,din fericire am pierdut 2 meciuri din 6 jucate!

Daria Andrei: “Mulțumesc antrenorilor de la CSS Caracal: Larisa si Adrian Olteanu, care m-au crescut, sustinut si au crezut în mine, timp de 10 ani”

Mă bucur că am facut parte din lotul naționalei de tineret si împreună cu colegele mele am reușit sa câștigăm medalia de bronz,pentru tara noastra,pentru România!🇷🇴

Am jucat toate cu sufletul pentru a urca pe podium! Vreau in mod special sa le mulțumesc domnilor antrenori de la CSS Caracal,Larisa Claudia Olteanu si Adi Olteanu,care m-au crescut, sustinut si au crezut în mine, timp de 10 ani de cand practic acest sport”, a conchis Daria.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *