Lucian Mușat și micuții basketball-iști de la CS Dream Team prezenți la Competiția Sportivă Națională de minibaschet U 12

Lucian Mușat și micuții basketball-iști de la CS Dream Team prezenți la Competiția Sportivă Națională de minibaschet U 12. 

Antrenorul  caracalean a celor de la CS Dream Team ,  prezent la Costinești în aceste zile cu ocazia desfășurării Competitiei Sportive Nationale de minibaschet U12.

Micuții basketball-iști vor preda stafeta cu alti 2.000 de participanti prezenti saptamană recent încheiată la intrecerile similar dedicate U10.

Foto: pagina de facebook a CS Dream Team Basketball, Caracal

In cadrul acestei mega-competiții realizate la nivel național  s-au realizat: 17 terenuri de baschet, au fost legitimați 2.786 de copii si nu mai puțin de 349 de antrenori au fost validați pe listele de concurs, reprezentand 219 de echipe din intreaga tara.

Aproximativ 5.000 de parinti, rude sau prieteni,  au venit în aceste zile la Costinesti pentru  a-și susține favoritii din fiecare sesiune.

Potrivit celor de la frbaschet.ro întrecerile se vor derula in perioada 26 iunie – 01 iulie, pe terenurile special amenajate in baza sportiva BTT Costinesti, in baza sportiva Schitu si in parcarea Hotelului Atlantic, in organizarea Federatiei Romane de Baschet, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport, Biroului de Turism pentru Tineret si Primariei Costinesti.

Din  26 iunie si pana sambata, 1 iulie, pe site-ul oficial al FRB, precum si pe canalele social-media ale FRB, veti gasi detalii si informatii despre evenimentul de minibaschet U12.

 

Concursuri de aruncari si indemanare, în cadrul Cosului de Aur – Stelian Gheorghiu

Tot cei de la frbaschet.ro ne amintesc că în afara sesiunilor de meciuri, marti dupa-amiaza si joi dupa-amiaza sunt programate sa se desfasoare concursuri de aruncari si indemanare, în cadrul Cosului de Aur – Stelian Gheorghiu.

Au fost invitati sa participe toate echipele, precum si un inedit concurs de slam-dunk la un panou setat la o inaltime accesibila micutilor participanti.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *