March 5, 2024

Siminica Mirea, mesaj cu ocazia Zilei Justiției Penale Internaționale

Siminica Mirea, mesaj cu ocazia Zilei Justiției Penale Internaționale.

Demnitarul atrage atenția că justiția este temelia democrației și a statului de drept asigurând respectarea legii și protejarea drepturilor și libertațiilor cetățenilor.

Senatorul de Olt  își exprimă recunoștiința față de judecători, procurori și toți cei implicați în sistemul de justiție penală pentru dedicarea acestora în asigurarea unui proces corect și pentru aducerea justiției în cazurile de importanță crucială.

Siminica Mirea: “Justiția este temelia democrației și a statului de drept”

“Astăzi, 17 iulie, sărbătorim Ziua Justiției Penale Internaționale, momentul în care recunoaștem importanța unui sistem judiciar echitabil și imparțial.

Justiția este temelia democrației și a statului de drept, asigurând respectarea legii și protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Ne amintim de responsabilitatea noastră de a susține independența sistemului judiciar și de a respecta deciziile instanțelor.

 Cu această ocazie, îmi exprim recunoștința față de judecătorii, procurorii și toți cei implicați în sistemul de justiție penală pentru dedicarea lor în asigurarea unui proces corect și pentru aducerea justiției în cazurile de importanță crucială”, a postat senatorul de Olt pe pagina oficială de facebook. 

Astăzi, 17 Iulie, sărbătorim Ziua Mondială a Justiției Penale Internaționale, marcând semnarea în 1998 a Statutului de la Roma al Curții Penale Internaționale care are drept obiectiv protejarea umanităţii faţă de cazurile de genocid, de crime împotriva umanităţii şi de crime de război.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Viața bate filmul! Claudiu Ene, de la jurnalist la interpret de muzică ușoară
Next post Daria Andrei, medaliată cu bronz la Campionatul European de handbal feminin Under 19. CSS Caracal, pepinieră de campioni europeni

You cannot copy content of this page