Emil Moţ şi Marius Oprescu au verificat lucrările la Baza Sportivă “Dumitru Dobrescu”

Echipa, Emil Moţ şi Marius Oprescu, a verificat lucrările la “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu” din Slatina. 

Emil Moţ, primarul Slatinei, împreună cu Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, împreună cu  reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, au verificat în cursul zilei de astăzi lucrările din cadrul proiectului “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul.

Emil Moţ: “Propunerile dumneavoastră sunt motorul dezvoltării durabile a municipiului Slatina!”

Intâlnirea acestora la baza sportivă a fost un bun prilej pentru a identifica şi soluţiona doleanţele locuitorilor din zona respectivă.

“Am purtat discuții constructive cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a identifica și soluționa doleanțele cetățenilor din zona respectivă. Vă asigur de un singur aspect: propunerile dumneavoastră sunt motorul dezvoltării durabile a municipiului Slatina!” a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei, pe pagina de facebook. 

De asemenea primarul este preocupat şi de copiii preşcolari. Edilul-şef își dorește, în acest fel, să vină în sprijinul părinților care caută cu mult timp înainte un loc pentru copii. Creşa va fi amplasată pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, iar grădiniţa în zona Parcului Tineretului.

Creşa va fi amplasată pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, iar grădiniţa în zona Parcului Tineretului. Primăria Slatina nu este la prima abatere de acest gen  demarând  în fiecare an proiecte noi pentru reparații, modernizări și investiții.

 

 

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *