Faţă în faţă cu jurnalistul Alin Dorobanţu! Adrian Chesnoiu, despre proiectele de dezvoltare ale Caracalului

Faţă în faţă cu jurnalistul Alin Dorobanţu! Adrian Chesnoiu, despre proiectele de dezvoltare ale Caracalului

 Faţă în faţă cu jurnalistul Alin Dorobanţu! Adrian Chesnoiu, despre proiectele de dezvoltare ale Caracalului.

În această seară Adrian Chesnoiu, deputatul PSD Olt, începând cu ora 20.20, va fi invitatul jurnalistului Alin Dorobanţu în cadrul emisiunii De la stânga la dreapta la postul de televiziune OLT TV. 

Temele de dezbatere vor fi destul de interesante: politica regională, locală, agricultura şi siguranţa naturală, dar şi despre cum a reuşit Caracalul în ultimii 3 ani să atragă proiecte de modernizare fără precedent în istoria de 30 de ani a oraşului. 

“Dezbatem temele momentului: de la politică la dezvoltare regională și locală, de la agricultură la siguranța națională.
Un punct de interes al discuției: proiectele de dezvoltare ale Caracalului care, în ultimii 3 ani, a reușit performanța să atragă proiecte de modernizare fără precedent în istoria de 30 de ani a orașului”, a declarat Adrian Chesnoiu, pe pagina de facebook. 

Ieri, Vlad Macovei, realizatorul emisiunii AgroStrategia, de la TVR 1, l-a avut ca invitat pe Adrian Chesnoiu, preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor.

Deputatul PSD a avut ocazia să vină în faţa telespectatorilor cu soluţii concrete la provocările pe care prezentul, dar şi viitorul le aduc în agricultura românească şi în munca fermierilor.

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories