Siminica Mirea, senator PSD Olt, întâlnire cu elevii şi cadrele didactice de la Școala Gimnazială din Găneasa pe holurile Senatului României

Siminica Mirea, senator PSD Olt, întâlnire cu elevii şi cadrele didactice de la Școala Gimnazială din Găneasa pe holurile Senatului României. 

Parlamentarul a găzduit la Senatul României elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa. Cei mici au putut admira arhitectura monumentală a clădirii, aflând totodată și detalii despre construcția și simbolistica sa.

De asemenea copii au participat la o prezentare a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul Parlamentului în societatea românească. Finalul întâlnirii a coincis cu răspunsuri din partea senatorului la întrebările elevilor legate de activitatea domniei-saale, dar şi de modul de funcţionare a Parlamentului.

“Vizita s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde elevii au putut adresa curiozitățile legate de activitatea mea și de funcționarea Parlamentului.  Mă bucur că elevii au acceptat să participe la această vizită și sper că le va rămâne o amintire de neuitat”, a declarat Siminica Mirea, senator PSD Olt. 

Siminica Mirea nu este la prima acţiune de acest gen, ori de câte ori are ocazia invită elevi şi cadre didactice din judeţul Olt pentru a le arăta modul de funcţionare a Senatului şi a le insufla elevilor o carieră în politica de la vârful statului român.

Nu cu mult timp în urmă  senatorul PSD Olt , a propus plata cotizației anuale ce revine Autorității Electorale Permanente, pentru participarea, în calitate de membru, cu drepturi depline, la Rețeaua de Competente Electorale Francofone (RECEF), în limita echivalentului în lei, al sumei de 2.100 euro/an.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *