Siminica Mirea: “Vă asigur, în calitatea mea de parlamentar, că aveţi toată susţinerea necesară în noul an școlar”

Siminica Mirea: “Vă asigur, în calitatea mea de parlamentar, că aveţi toată susţinerea necesară în noul an școlar”.
Odată cu venirea noului an școlar mesajele protagoniștilor politici nu au încetat să apară.
Siminica Mirea, senator de Olt, un vector important în ceea ce privește politica de la Olt a postat pe pagina sa oficială de facebook un mesaj de susținere pentru învățământul oltean.
Parlamentarul urează mult succes în noul an școlar  2023-2024 elevilor, profesorilor, cât și părinților, nimeni alții decât protagoniștii sistemului de învățământ.
“A sunat clopoţelul pentru începerea unui nou an şcolar. Un an de provocări, un an cu mdificări, dar şi un an în care se vor sădi noi performanţe şi noi destine.
Astăzi este despre emoţia primei zile de şcoală, de neuitat pentru mulţi dintre noi, indiferent de timp.
Le urez tuturor dascălilor să aibă multă putere de muncă; părinţilor, implicare maximă; iar elevilor: mult succes în noul an şcolar.
Contez pe fiecare dintre cei trei protagonişti ai sistemului de învăţământ şi, totodată, vă asigur, în calitatea mea de parlamentar, că aveţi toată susţinerea necesară.
Mult succes în noul an şcolar 2023-2024!”, se arată în comunicatul senatorului de Olt.
De asemenea Siminica Mirea este și un susținător ferm împotriva drogurilor, domnia-sa atrâgând atenția printr-un mesaj pe pagina de facebook. Din păcate, acest fenomen a luat amploare în țara noastră astfel încât în ședința CSAT-ului, acest subiect este discutat la Palatul Cotroceni.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *