,

Siminica Mirea, senator de Olt, împotriva legalizării drogurilor

Siminica Mirea, senator de Olt, împotriva legalizării drogurilor

Siminica Mirea, senator de Olt, împotriva legalizării drogurilor.

Parlamentarul de Olt susține ferm opoziția privind legalizarea drogurilor în România. Votul său este IMPOTRIVA în Comisia pentru Sănătate din Senatul României.

In calitate de senator PSD aceasta se opune vehement acestui proiect legislativ gândindu-se la tragediile ce s-au întâmplat recent din cauza consumului de droguri.

Tot Siminica Mirea afirmă faptul că măsurile propuse de premierul României, Marcel Ciolacu, trebuie să fie sprijinite fără doar și poate.

Anunțul a fost postat printr-un comunicat pe pagina oficială de facebook a senatorului de Olt.

” Așadar, votul meu va fi cât se poate de clar în Comisia pentru Sănătate din Senatul României: ÎMPOTRIVĂ!
 Drogurile reprezintă o amenințare la adresa sănătății noastre și a celor din jur.

Propunerea de legalizare a canabisului în scop recreațional este una extrem alarmantă.

 În calitate de senator PSD, mă voi opune vehement acestui proiect legislativ complet șocant, gândindu-mă, cu atât mai mult, la tragediile întâmplate recent din cauza consumului de droguri.

Prevenirea consumului de droguri nu înseamnă să le dăm liber copiilor la consum. Măsurile propuse de guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să fie sprijinite fără dar și poate!

Ar trebui să ne întrebăm dacă cei care susțin legalizarea ar permite propriilor copii să consume canabis în cantitățile propuse.

 Legalizarea drogurilor nu este calea pentru România! Haideți să ne concentrăm pe siguranța și viitorul copiilor noștri” se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories