Este gata! Ionuț Ivan, vicepreședintele CJ Olt, a semnat pentru achiziționarea a douăzeci de microbuze școlare electrice

Este gata! Ionuț Ivan, vicepreședintele CJ Olt, a semnat pentru achiziționarea a douăzeci de microbuze școlare electrice
S-au semnat în mod oficial contractele de finanțare a proiectelor depuse în cadrul apelurilor de proiecte Microbuze electrice pentru elevi, cu finanțare prin PNRR.
La ceremonia de semnare oficială de la Palatul Victoria a fost Ionuț Ivan, vicepreședintele CJ Olt.
35 de milioane de lei este valoarea proiectului pentru achiziția a 20 de microbuze școlare electrice atras de Consiliul Județean Olt.
In perioada următoare Consiliul Județean va organiza licitația pentru achiziția acestor mijloace de transport prietenoase cu mediul, moderne și sigure, astfel încât școlile și elevii să beneficieze cât mai repede de ele.
Anunțul a fost postat pe pagina oficială de facebook a PSD Olt.
“Vicepreședintele CJ Olt – Ivan Ionut , a participat astăzi, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare oficială a contractelor de finanțare a proiectelor depuse în cadrul apelurilor de proiecte “Microbuze electrice pentru elevi”, cu finanțare prin PNRR.
Foto: facebook PSD OLT
Putem spune că de astăzi înainte, după acest eveniment, dăm start implementării proiectului prin care Consiliul Județean Olt a atras peste 35 de milioane de lei, pentru achiziția a 20 de microbuze școlare electrice.
Microbuzele electrice reprezintă o opțiune ecologică esențială pentru transportul școlar, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și asigurând siguranța elevilor, oferind totodată un exemplu pozitiv pentru generațiile viitoare în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și protejarea mediului înconjurător.
În perioada următoare, instituția noastră va organiza licitația pentru achiziția acestor mijloace de transport prietenoase cu mediul, moderne și sigure, astfel încât școlile și elevii să beneficieze cât mai repede de ele”, se arată în comunicat.

Despre mine

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *