Marius Oprescu, principalul artizan de atrageri de fonduri europene în județul Olt

Marius Oprescu, principalul artizan de atrageri de fonduri europene în județul Olt.

Fondurile europene sunt pasul cel mai important pentru județul Olt.

Prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în județul Olt vor fi implementate mai multe proiecte de succes și anume: Drumul 546 – Dăneasa -Slatina – Verguleasa va fi modernizat, lucrarea se apropie de final. Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Judetean Slatina a fost dotat cu aparatură și echipamente medicale performante.

Nu în ultimul rând, la Slatina, a fost reabilitată Casa Fântâneanu, una dintre clădirile emblematice a reședinței de județ și Mânăstirea Brâncoveni, a cărei istorie este strâns legată de domnitorii Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu.

Toate acestea au fost realizate cu ajutorul Consiliul Judeţean Olt, Primăria Municipiului Slatina, Episcopia Slatinei si Romanatilor și Mănăstirea Brâncoveni.

“Urmăriți-ne ca să descoperiți și alte povești de succes cu fonduri europene!”

Anunțul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina oficială de facebook a PSD Olt printr-un videoclip de prezentare.

“Am ajuns și în județul #Olt, dornici să descoperim și să vă prezentăm proiecte de succes implementate cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Pornim pe drumul 546 Dăneasa-Slatina-Verguleasa, a cărui modernizare se apropie de final, ne bucurăm de liniște și peisaje încântătoare de-a lungul Oltului, apoi mergem la #Slatina, unde Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a fost dotată cu aparatură și echipamente medicale performante, iar investițiile pentru dezvoltarea durabilă a mobilității urbane sunt în plină desfășurare.

La final, așa cum v-am obișnuit, vizităm două obiective de patrimoniu: Casa Fântâneanu, una dintre clădirile emblematice ale Slatinei, și Mănăstirea Brâncoveni, a cărei istorie este legată de domnitorii Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu.

Mulțumim beneficiarilor și partenerilor noștri: Consiliul Judeţean Olt, Primăria Municipiului Slatina, Episcopia Slatinei si Romanatilor și Mănăstirea Brâncoveni.
Urmăriți-ne ca să descoperiți și alte povești de succes cu fonduri europene!”- se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *