Deschiderea noului an școlar la Caracal. Eveniment plin de emoții și bucurie!

Deschiderea noului an școlar la Caracal. Eveniment plin de emoții și bucurie!

După o vară lungă și toridă a venit toamna și o dată cu ea și începerea noului an școlar. Prima zi de școală a fost primită  cu emoție de către elevii municipiului Caracal.

Cu mic, cu mare, zeci de elevi,  alături de părinți și bunici au fost emoționați, mai mult ca niciodată, deoarece  acest început de nou an școlar reprezintă un pas important în viața lor de adolescenți.

Noi cei de la andinews.ro am făcut un tur în câteva instituții de învățământ din municipiul Caracal acum la început de nou an școlar.

Este vorba despre: Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”, cel mai bun liceu din localitate și chiar din județul Olt, acest lucru o spun rezultatele excepționale obținute de elevi în fiecare an.

IMG_2668
IMG_2678
IMG_2688
IMG_2696
IMG_2715
IMG_2748
IMG_2762
IMG_2767
IMG_2774
IMG_2777
previous arrow
next arrow
Foto: Andi Sarbu

Colegiul Național “Ioniță Asan”, un alt liceu cu renume din municipiul nostru și cu o istorie aparte și nu în ultimul rând am fost la Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu”, aici unde rezultatele foarte bune au început să apară, datorită seriozității, dar și profesionalismului, cadrelor didactice din această instituție de învățământ din localitate.

Prima zi de școală la Liceul Teoretic Mihai Viteazul a început evident cu deschiderea oficială unde alături de Liviu Mitroi, directorul instituției de învățământ, a luat cuvântul și Ștefania Mihuți, inspector școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt.

Liviu Mitroi: “Vreau să mulțumesc cadrelor didactice care au fost alături de mine în toți acești ani de când conduc Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”

“Dragi elevi, părinți, bunici, profesori, personal didactic auxiliar, nedidactic vă spun fără să am scris pe nimic din tot sufletul “Bun venit”.

Vreau să vă felicit în primul rând  că dumneavoastră bobocii care pășesc acum în clasa a-IX-a, să felicit părinții care au stat în spatele vostru pentru pregătirea voastră și pentru rezultatele foarte bune pe care le-ați obținut la Evaluarea Națională.

Vreau să mulțumesc cadrelor didactice care sunt în spatele meu, alături de mine, care au fost în toți acești ani, mulți ani, de când conduc Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” și rezultatele nu au încetat să  vină. 

Mulțumesc de asemenea elevilor care au terminat clasa a-XII-a care au luat note extraordinare, au avut rezultate excepționale la examenul de Bacalaureat și  care acum sunt studenți la cele mai bune universitați și facultăți din țară și nu numai.

Liviu Mitroi: “Sunt fericit să văd alături de noi foști elevi care au venit din proprie inițiativă. Acest lucru înseamnă că acest minunat corp didactic a lăsat o amprentă serioasă în pregătirea lor”

Sunt fericit să văd alături de noi foști elevi care au venit din proprie inițiativă. Acest lucru înseamnă că acest minunat corp didactic a lăsat ceva, o amprentă serioasă în pregătirea lor și pe viitorul lor”, a declarat Liviu Mitroi, directorul Liceului Teoretic “Mihai Viteazul”.  

Ștefania Mihuți: “Mulțumesc părinților care au muncit la educația dumneavoastră și profesorilor care s-au străduit ca voi să fiți cei mai buni pentru a ajunge la cel mai bun liceu din oraș”

“Bună dimineața distinși colegi, dragi părinți și iubiți elevi. Vreau să mulțumesc în primul rând conducerii Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” pentru prezența mea aici. Eu sunt inspectorul dumneavoastră de zonă pentru cine nu știe.

Vreau să felicit în primul rând conducerea liceului și corpul profesoral pentru ultima Olimpiadă Națională “Tinerii dezbat” care s-a desfășurat la București unde dl. profesor Mihai Boșogea ne-a reprezentat cu cinste și un grup de elevi de la liceul dumneavoastră.

Dați-mi voie să vă spun un “Bun venit”.

Aș vrea să invit bobocii , să vă spun elevilor de clasa a -IX-a, să le mulțumesc părinților care au muncit la educația dumneavoastră și profesorilor care s-au străduit ca voi să fiți cei mai buni pentru a ajunge la cel mai bun liceu din oraș. Vă urez un an nou plin cu bucurii și  realizări.

Mulțumesc cadrelor didactice în continuare pentru efortul pe care o să îl depună ca voi să ajungeți elevii de mâine, cei mai buni, la tot personalul didactic, auxiliar și nedidactic.

Succes în noul an școlar!”, a declarat Ștefania Mihuți, inspector școlar din cadrul ISJ Olt. 

Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu”, certitudine pentru un învâțământ de calitate 

Și la Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Caracal deschiderea noului an școlar a fost un prilej de bucurie și emoție pentru cei mici.

Cu mic, cu mare, însoțiți de părinți și bunici au pășit pragul școlii, aici unde cadrele didactice i-au așteptat cu brațele deschise pentru a le oferi noi direcții și orizonturi în pregătirea lor pentru a deveni maturi.

Deschiderea festivitații a fost un bun prilej pentru directorul Marian Dumitru ca să felicite elevii, corpul profesoral pentru rezulatele excepționale din ultima vreme care nu au întârziat să apară datorită seriozitații, și profesionalismului cadrelor didactice din cadrul acestei instituții de învățământ din Caracal.

IMG_2788
IMG_2792
IMG_2802
IMG_2807
IMG_2809
IMG_2812
previous arrow
next arrow
Foto: Andi Sarbu

“După o vacanță lungă și binemeritată începem astăzi un nou an școlar cu o semnificație deosebită pentru toți cei care pășesc pragul animați de dorința cunoașterii și a acumulării de cunoștiințe necesare în viața de zi cu zi. 

Ivan Viviana, Voicu Irina, Pistol Teodora, Oprea Rareș, copii despre care se va auzi cu siguranță și în viitorul apropiat. Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu”, un învățământ de calitate

Vreau să urez în primul rând un “Bun venit” bobocilor clasei pregătitoare și un “Bun revenit” colegilor mai mari. Școala “Nicolae Titulescu” ca în fiecare an este pregătită să își aștepte elevii cu săli de clase frumoase, spațioase, dotate corespunzător pentru un proces instructiv-educativ de calitate. 

Ca în fiecare an și anul școlar trecut, Școala “Nicolae Titulescu”  s-a aflat în topul școlilor din oraș și județ. Aici vreau să menționez câteva rezultate: eleva Ivan Viviana  a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, eleva Voicu Irina, media 10 la admiterea la Liceul Militar din Craiova, Pistol Teodora, clasa a-VII-a, punctaj maxim la Olimpiada Națională de Geografie și elevul – Oprea Rareș care a obținut premiul special la Olimpiada Națională de Geografie , clasa a-VIII-a. 

Marian Dumitru: “Dragi colegi vă apreciez pentru profesionalismul și devotamentul de care ați dat dovadă în acești ani și ați făcut posibile aceste rezultate frumoase ale elevilor noștri”

Stimați colegi vă apreciez pentru profesionalismul și devotamentul de care ați dat dovadă în acești ani și ați făcut posibile aceste rezultate frumoase ale elevilor noștri.

Vă urez în continuare multă putere de muncă. Dragi părinți vă mulțumim că ați fost alături de noi și că v-ați implicat în educația elevilor dumnreavoastră și sperăm că această colaborare are să continue cu rezultate și mai bune în anii viitori.

Toate aceste rezultate au fost posibile și  datorită colaborării cu autoritățile locale cu Primăria Municipiului Caracal, cu instituțiile partenere: Biblioteca Municipală Virgil Carianopol,Centrul Cultural Municipal Radu Șerban, Poliție, Jandarmerie, Pompieri”, a declarat Marian Dumitru, director al Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” din Caracal.

 

 

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *