March 5, 2024

Bulevardul Antonius Caracalla modernizat cu ajutorul fraților bulgari printr-un proiect transfrontalier

Bulevardul Antonius Caracalla modernizat cu ajutorul fraților bulgari printr-un proiect transfrontalier.

Administrațiile din Montana și Caracal, două orașe înfrățite, dornice de a atrage fonduri europene pentru binele comunității lor. 

Acest proiect comun este cofinanțat de Uniunea Europeană și se intitulează: ,,Green inteR Eco connEct Network, Apelul competitiv de proiecte dedicat Priorității 2 : O regiune verde finanţat de Uniunea Europeană  prin programul Intereg.

Proiectul în următoarea perioadă  va fi depus de Primăria Caracal care a obţinut aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor D.A.L.I. din partea Consiliului Local, vineri în cadrul unei şedinţe extraordinare poartă denumirea de  „Regenerarea spaţiului public din zona Bulevardului Antonius Caracalla din Municipiul Caracal, judeţul Olt”.
Foto: Captura Videojurnal Caracalean

 

 

”Noi am pregătit proiectul, trebuie depus în cursul zilei de luni şi aveam nevoie de aprobarea Consiliului local pentru aprobarea indicatorilor D.A.L.I. Proiectul este unul de aproximativ 1,5 milioane euro partea noastră şi 1,5 milioane euro partea bulgară .Partea noastră pe care am prins-o în acest proiect se referă la bulevardul Antonius Caracalla, de la ieşirea din intersecţia cu strada Mărului şi până la Piaţă. Proiectul se referă la refacerea zonei verzi şi la dezvoltarea acestora pe ambele părţi ale bulevardului, la reabilitarea şi modernizarea zonei, a trotuarelor, a aleilor şi a scărilor din zona Lipscani”, a declarat Ion Doldurea, primarul muncipiului Caracal.

 

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Deschiderea noului an școlar la Caracal. Eveniment plin de emoții și bucurie!
Next post Siminica Mirea: “Vă asigur, în calitatea mea de parlamentar, că aveţi toată susţinerea necesară în noul an școlar”

You cannot copy content of this page