Măceșului, o altă stradă ce va fi asfaltată în municipiul Caracal. Oamenii s-au branșat la canal

Măceșului, o altă stradă ce va fi asfaltată în municipiul Caracal. Oamenii s-au branșat la canal.

Zi de zi, în Caracal, se lucrează pe străzile din municipiu. Apa, canalizarea și asfaltarea străzilor sunt cei trei factori determinanți pentru administrația locală pentru un stadiu de civilizație normal pentru locuitorii orașului.
Dacă ieri a fost rândul străzii Nicolae Ursu Horia, astăzi, Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, s-a deplasat pe strada Măceșului, o altă stradă care nu a avut până în momentul de față niciodată canalizare și nici asfalt.

Ion Doldurea: “Măceșului este una din străzile pe care vrem să le modernizăm și să le aducem într-un stadiu de civilizație așa cum prevede secolul 21”

Strada Măceșului se întinde pe o distanță de 1.080 metri și face legătura cu zona fostului Colectiv, unde sunt casele de locuințe sociale date pe legea 15.

“Suntem pe strada Măceșului, o altă stradă care nu a avut niciodată asfalt și nici canal. Acum strada Măceșului are canal și în curând va avea și asfalt. Este o stradă care are 1.080 de metri și face legătura cu zona fostului Colectiv, acolo unde sunt și casele de locuințe sociale pentru cetățeni date pe legea 15.

Aici cu siguranță oamenii sunt foarte mulțumiți că vor avea și ei asfalt. Acum s-au și branșat la canal și zic eu că este una din străzile pe care vrem să le modernizăm și să le aducem într-un stadiu de civilizație așa cum prevede secolul 21″, a declarat Ion Doldurea, edilul-șef al municipiului.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *