Liviu Voiculescu “a zburat-o” pe Luminița Popescu de la șefia OFL OLT

Liviu Voiculescu “a zburat-o”  pe Luminița Popescu de la șefia OFL OLT.

Liberalii au început să-și dea în cap acum în preajma precampaniei electorale.  Lovitura sub centură din partea lui Liviu Voiculescu, președintele Filialei PNL Olt,  dată lui Gigel Știrbu.

Preşedintele OFL Olt, Luminiţa Popescu, şi-a pierdut funcţia de conducere, luni, după ce mai mult de jumătate plus unu dintre membrele Biroului Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Olt şi-au depus demisiile, echivalând cu dizolvarea structurii.

Este știut faptul că Luminiţa Popescu este un apropiat al deputatului Gigel Ştirbu. Deputatul a declanşat o ofensivă pentru preluarea puterii în filială.

Liviu Voiculescu “o zboară”  pe Luminița Popescu de la șefia OFL OLT

Ştirbu a reuşit să-şi impună apropiaţi în anumite funcţii de la nivelul judeţului, posturi ocupate de oamenii preşedintelui de filială, senatorul Liviu Voiculescu.

Liviu Voiculescu susține  că femeile liberale s-au solidarizat faţă de colegele lor care au fost schimbate din funcţiile de la ISJ.

El a adăugat că propunerea făcută conducerii centrale pentru conducerea OFL Olt este Daniela Nicolescu.

„Astăzi au fost înregistrate la sediul PNL Olt numeroase demisii ale membrelor din Biroul Județean al Organizației Femeilor Liberale Olt, însumând mai mult de jumătate plus unu din numărul membrelor.

Motivația femeilor liberale a fost solidaritatea fată de colegele noastre Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, precum și o formă de protest față de înlocuirea dumnealor cu membri ai altor formațiuni politice, fără o consultare a BPJ OFL.

În atare condiții, în conformitate cu art. 73 și art.76 din Regulamentul OFL, biroul nu mai îndeplinește condițiile privind componența și nici nu se mai poate întruni statutar, reprezentând practic o dizolvare a acestuia.

Vom înștiința Biroul Național al OFL despre acestă dizolvare de drept a biroului și vom propune nominalizarea în funcția de președinte interimar al OFL Olt, a doamnei Daniela Nicolescu, membru BEX OFL, în vederea organizării de noi alegeri”, a declarat Liviu Voiculescu.

Luminița Popescu este secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse.

 

 

Despre mine

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *