Marius Oprescu, președintele CJ Olt: “Nu e treaba mea să mă bag în lupta internă a PNL Olt”

Marius Oprescu, președintele CJ Olt: “Nu e treaba mea să mă bag în lupta internă a PNL Olt”. Acestea au fost cuvintele președintelui CJ Olt referitor la schimbarea prefecților.

Marius Oprescu a precizat faptul că  domnia-sa va comenta doar acțiunile publice ale acestora în ceea ce privește administrația publică, acțiuni venite spre binele sau împotriva cetățenilor din județul Olt. Lupta politică a acestora nu este treaba sa.

Potrivit celor de la Gazeta Oltului, schimbarea lui Florin Homorean, fostul prefect de Olt, cu Mario de Mezzo a venit ca o bombă la începutul lunii acesteia.

Intrebat fiind de jurnaliști referitor la acest subiect,  Marius Oprescu, președintele CJ Olt nu a dorit să comenteze acest subiect controversat, susținând că luptele din interiorul liberalilor nu îl interesează:

Nu comentez deciziile Partidului Național Liberal, nu e treaba mea să mă bag în lupta internă a partidului. Eu comentez acțiunile lor publice în ceea ce privește administrația publică, acțiunile care le au spre binele sau împotriva cetățenilor din județul Olt. Lupta internă din PNL nu este treaba mea”, a precizat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Marius Oprescu, preşedintele  Consiliului Judeţean Olt, a fost singurul candidat la şefia PSD Olt.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent la conferinţa judeţeană de alegeri, a arătat că organizaţia social-democrată din judeţul Olt a avut cele mai bune rezultate, obţinând peste 50% din voturi atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare.

La conferinţa de alegeri au fost prezenţi alături de liderul PSD Marcel Ciolacu şi secretarul general al partidului, senatorul de Olt Paul Stănescu, mai mulţi miniştri şi secretari de stat, preşedinţi ai organizaţiilor social-democrate din judeţele din Oltenia.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *