,

Marius Oprescu, președinte CJ OLT: “Domnului prefect atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii. Fără ea era să-și prindă mâna în strung”

Marius Oprescu, președinte CJ OLT: “Domnului prefect atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii. Fără ea era să-și prindă mâna în strung”

Marius Oprescu, președinte CJ OLT: “Domnului prefect atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii. Fără ea era să-și prindă mâna în strung”.

Lupta politică, la Olt , a început înainte de începerea oficială a precamapaniei electorale.

Liberalii mai “zglobii” din fire au furat startul începând cu un circ politic de la gândacii de Colorado și terminând cu vizita de la Deveselu a noului prefect Mario De Mezzo care a fost fix la 10 metri de laserul scutului antirachetă de la Baza Militară din zonă.

După un asemenea intro din partea liberalilor olteni nu avea cum să nu vină un răspuns și din partea celor de la PSD Olt, prin vocea lui  Marius Oprescu, președintele CJ Olt, care a comentat pe marginea acestor șicanări politicianiste.

Marius Oprescu, președinte CJ Olt: “Domnului prefect atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii”

„E clar că să te duci la spital, la ora 14.00, vinerea, nu era mânat decât de interese electorale și politicianiste. Nu avea niciun interes să facă lumină într-un caz în care te duci personal, fără organe de control.

E clar că a fost o acţiune pompieristică. Se pare că domnului prefect atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii cum se spune.

Adică să ia la cunoștință că știe că există un Cod Administrativ și că l-a citit și l-a înțeles”, a declarat Marius Oprescu.

Tot domnia-sa a continuat:

„Nu știu dacă cu mult sau cu puțin, dar îşi depășește atribuţiile. Procedura e una standard în Codul Administrativ și ea trebuie respectată.

Legea nu se interpretează și nu se tocmește, că, vezi doamne, am fost și am tăiat cu pixul și am făcut. Fără protecția muncii era să-și prindă mâna în strung, cum s-ar spune”, a declarat Marius Oprescu.

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories