Smulsul ierbii și udatul florilor din zona zero a orașului, un demers de apreciat pentru angajații ADPP Caracal

Smulsul ierbii și udatul florilor din zona zero a orașului, un demers de apreciat pentru angajații ADPP Caracal.
Canicula în această perioadă ne dă bătăi de cap tuturor. Intreținerea spațiilor verzi este recomandată.
Angajații ADPP Caracal au început, ieri, în zona zero a orașului, Piața Victoriei, să smulgă iarba dintre florile amenajate în jardinierele de beton și bineînțeles să stropească cu apă pentru a păstra ornamentul floral așa cum trebuie.
Anunțul a fost postat pe pagina oficială de facebook  a ADPP Caracal care dorește, ori de câte ori are ocazia, să informeze locuitorii municipiului nostru cu privire la activitățile și lucrările pe care zi de zi le desfășoară.
“Intretinerea spațiilor verzi este primordială pentru administrația publică locală.
Angajații Adpp Caracal de la departamentul Spații Verzi au smuls iarba dintre florile amenajate în jardinierele din beton pentru ca mai apoi să le stropească cu apă pentru a păstra ornamentul floral, deși canicula în această perioadă dă bătăi de cap.
Locația unde angajații Adpp Caracal și-au desfășurat, astăzi, activitatea a fost în Piața Victoriei, (lângă Magazinul Central) zona zero a municipiului nostru” – se arată în comunicat.
De asemenea nu cu mult timp în urmă, în Caracal,  s-a demarat acțiunea de curățire a spațiilor verzi din părculețul din zona platoului administrativ. Acțiuanea a fost realizată tot de către angajații ADPP Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *