,

Părculețul, din zona platoului administrativ, igienizat de lucrătorii ADPP Caracal de la Spații verzi

Părculețul, din zona platoului administrativ, igienizat de lucrătorii ADPP Caracal de la Spații verzi
Părculețul din zona platoului administrativ, igienizat de lucrătorii ADPP Caracal de la Spații verzi. Ca de fiecare dată ADPP Caracal, societatea de administrare a domeniului public și privat din localitate își face datoria.
Intreținerea curățeniei în municipiul  Caracal este un factor important pentru administrația locală.  Zona centrală a orașului trebuie curățată fiind una intens circulată.
Potrivit paginii oficiale de facebook a celor de la ADPP Caracal,  astăzi , s-a demarat acțiunea de curățire a spațiilor verzi din părculețul din zona platoului administrativ al Primăriei Caracal.
Curățarea frunzelor, tunsul ierbii, strângerarea acesteia, dar și măturarea locului au fost etapele realizate de  lucrătorii ADPP Caracal, departamentul Spații verzi, care au dus în final la o zonă plăcută ochiului.
IMG_2375
IMG_2377
IMG_2380
IMG_2383
IMG_2392
IMG_2395
IMG_2402
IMG_2403
IMG_2409
previous arrow
next arrow
In continuare vă prezentăm comunicatul de pe pagina de facebook a celor de la ADPP Caracal.
“Parculețul din zona platoului administrativ este o zonă destul de populată care trebuie întreținută fiind practic kilometrul zero al municipiului nostru.
Curățarea frunzelor, tunsul ierbii, strângerea ei, dar și măturarea locului, au fost câteva etape pe care colegii din cadrul ADPP Caracal din cadrul departamentului Spatii Verzi le-au realizat pentru ca locul să fie plăcut ochiului.
In continuare vă prezentăm câteva foto de la acțiunea colegilor noștri din centrul orașului”. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories